Csillagok

Eva Mendes nem is akart szülni

Azt gondolta, hogy neki elég lesz a karrier, és nem neki való az anya szerep. Legalábbis addig így vélekedett a szülővé válásról Eva Mendes, amíg meg nem ismert Ryan Gosling-ot.

A 45 éves kubai-amerikai színésznő kezdetben csak a karrierjének élt, és ezt nem is tagadja. Felfelé ívelő pályája az 1990-es évek végén kezdődött, azóta aztán több jelentős hollywoodi filmben is szerepelt ). Legismertebb alakításai a Halálosabb iramban és A randiguru című filmekben voltak. A színésznő kezdetben George Gargurevich perui filmkészítővel volt hosszú kapcsolatban, aztán 2011-ben becsapott a szerelembomba és megismerte Goslingot.

A mindig csodaszép Eva Mendes

A mindig csodaszép Eva Mendes

A Women’s Health magazinnak most elárulta, hogy minden megváltozott benne, amikor Ryannel egymásra találtak. Azon kapta magát, hogy máshogy érez, máshogy gondolkozik. Amíg korábban nem vágyott az anyaságra, sőt egyáltalán nem tudta elképzelni magát anyukaként az új szerelem új impulzusokat hozott.

epa05672634 (FILE) A file picture dated 15 May 2016 shows Canadian actor Ryan Gosling posing during the photocall for 'The Nice Guys' at the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France. Ryan Gosling is one of the nominees in the category 'Best Performance By An Actress In A Motion Picture – Musical Or Comedy', the Hollywood Foreign Press Association announced in Los Angeles on 12 December 2016.  EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

2011 óta egy pár

„Beleszerettem, és máris értelmet nyert, hogy szüljek. Nem is csak úgy gyereket, hanem konkrétan az ő gyerekeit” – nyilatkozta Eva Mendes. És a csoda valóra vált, 2014-ben megszületett Esmeralda, 2016-ban pedig Amada Lee. A boldogságuk pedig azóta tökéletes.