Konyha

Vidéki VillásReggeli

Melengető napsütéses reggel, terasz, szépen terített asztal, madárcsicsergés, tavaszi szellő, mindez a SVÉT-en május 12-én, a Babérliget Kúrián, Polányban.

Friss péksütemény-illat, a kedvenc tojásételed, házi kencék, melyek titkos receptek alapján készültek, friss gyümölcs, sonka, kolbász a környékről, a nagyi sütijei, amiknek az evését nem lehet abbahagyni. Nem sietsz, ez a reggel csak a tiéd. Már jön is a kávé, hátradőlsz és érzed, kevés jobb dolog van ennél, így indítani a napot. A Stílusos Vidéki Szállodások ezekben a reggelekben hisznek. Szeretnék, hogy megtapasztald te is, ha már voltál valamelyikük házában, azért, ha még nem voltál, azért.

reggeli.svét1

Nyolc Stílusos Vidéki Szálloda mutatja meg immár másodszor, május 12-én vasárnap, mit gondolnak, milyen az ízes, minőségi, helyi alapanyagokra épülő reggeli. Nyolc standon reggeli finomságokat kóstolhatsz. Helyi borászatok nedűit poharazhatod, ott lesz a Pócz és Bujdosó Pincészet is. Az elmaradhatatlan habzó sem fog hiányozni, erről a Kristinus Borbirtok gondoskodik. Emellett kézműves kávé is lesz, hiszen a tökéletes reggelihez az is hozzátartozik, a Miko Coffee prezentálásában.

reggeli.svét2

A rendezvény a Babérliget Kúria csodás rendezvényházában lesz, így rossz idő esetén is kényelmesen reggelizhetsz. Napsütésben pedig az egész kertben kényelmes hempergőkön, plédeken lehet piknikezni. Chill-out hangulattal, lágy zenével várnak, a kisgyermekesekre is gondolva. A helyszín is különleges, hiszen Somogyban, Polányban található, mely nincs 40 km-re sem a Balatontól, így érdemes hazafele a Balcsiról beugrani egy stílusos reggelire.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.