Stílus

Szabadítsd ki a pulóverek alól a nyári ruhákat!

A tavaszi napsütésben már bőven indokolt, hogy elővedd a lengébb, nőiesebb darabokat, és lassan, de biztosan elásd egy időre a pulóvereket, a vastag harisnyákat.

Végre megérkeztek az első melegebb napok, félretehetjük a vastag nadrágokat, harisnyanadrágokat és előkaphatjuk a kisruhákat! Ráadásul az idei trendek is ennek kedveznek, a sokoldalú, változatos nyári ruhák minden alkalomra megfelelőek lehetnek – legyen szó brunchról, városi sétáról vagy akár egy romantikus, szabadtéri vacsoráról.

A hétvégi brunch

Már hazánkban is egyre divatosabb, hogy a hétvégét egy hangulatos reggelizéssel kezdjük. Késő tavasztól pedig már szabadtéren is kikapcsolódhatunk finom falatokkal a barátaink társaságában – miközben élvezzük a délelőtti napsütéses órákat. Válasszunk hozzá lazább midi vagy maxi ruhát és egy lapos talpú szandált – így stílusosan vághatunk bele a hétvégébe.

Forrás: Springfiled

Forrás: Springfiled

Egy kirándulás a városban

Ha a nyaralás még várat is magára, a hétvégéken itt a lehetőség, hogy turistáskodjunk: mehetünk a környékbeli városokba, vagy felfedezhetjük a lakóhelyünk érdekességeit is, a lényeg, hogy kicsit kimozduljunk otthonról. Vegyünk fel egy hímzett, fehér ruhát kényelmes, lapos talpú szandállal: így könnyedén nagyobb távokat is bejárhatunk városiasan sikkes stílusban. Az összeállítást dobjuk fel a most nagyon divatos, fából készült kézitáskával!

Forrás: Springfield

Forrás: Springfield

Csajos program

Áprilissal elérkezett a bulik ideje is! Hívjuk fel legközelebbi barátainkat és élvezzük ki együtt a napsütéses órákat, utána pedig akár folytathatjuk is az estét egy menő szabadtéri koncerten. A Springfield az egész napos programhoz kényelmes, mintás ruhát ajánl válltáskával: ebben a komfortos, de stílusos szettben akár hajnalig is jól érezhetjük magunkat.

Forrás: Springfiled

Forrás: Springfiled

Sötétedés után…

Romantikus vacsora vagy koktélparti a naplementében? Ha randira mennénk, vagy csak egy kicsit elegánsabb összhatásra vágyunk, egy csipkés maxiruha tökéletes választás lehet magastalpú cipővel és egy látványos kiegészítővel. Egy ilyen egyszerűen kifinomult szettben nem fogunk feszengeni, így át tudjuk élni az este minden pillanatának varázsát…

Forrás: Springfield

Forrás: Springfield