Csillagok

Meghan tehet a testvérek viszonyáról

Vilmos és Harry kapcsolata már nem a régi. Erről egyre többet cikkez a brit sajtó. Sőt, már azt is tudni lehet, hogy a megromlott kapcsolat oka, Harry felesége, Meghan. De, mit tett a hercegné?

A People magazin forrásai szerint minden baj ott kezdődött, amikor Harry bejelentette a családnak, hogy feleségül veszi Meghant. Az ifjabbik herceg és az elvált színésznő akkor még egy éve sem ismerték egymást, és Vilmos ezt a tempót túl gyorsan találta. Lehet benne valami, főleg annak tudatában, hogy Diana idősebb gyereke majdnem nyolc évet várt, mire végül elvette Kate Middletont.

Englefield, 2018. április 26. 2017. május 20-án készített képen Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia (b) és öccse, Harry herceg Pippa Middleton esküvőjére érkezik a Berkshire megyei Englefield Szent Márk templomba. A Kensington-palota 2018. április 26-én bejelentette, hogy Vilmos herceg lesz öccse, Harry esküvői tanúja a május 19-i esküvőjén. (MTI/EPA)

Englefield, 2018. április 26.
2017. május 20-án készített képen Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia (b) és öccse, Harry herceg Pippa Middleton esküvőjére érkezik a Berkshire megyei Englefield Szent Márk templomba. A Kensington-palota 2018. április 26-én bejelentette, hogy Vilmos herceg lesz öccse, Harry esküvői tanúja a május 19-i esküvőjén. (MTI/EPA)

A People szerint Vilmos figyelmeztette is öccsét, hogy túl gyorsan haladnak, mire Harry mérges lett és kissé meg is sértődött. Bár állítólag a két testvér jó ideje nem ápolt már túl szoros kapcsolatot egymással. Vilmosnak ott volt a család, a három gyerek, és a sok protokolláris elfoglaltság. Most pedig már Harry is nős, és hamarosan megszületik első gyermeke. Az már biztos, hogy a kicsinek nem Vilmosék lesznek a keresztszülei, de erről nem a rossz viszony, hanem a királyi család szigorú szabályai tehetnek, mely kimondja, hogy testvérek nem lehetnek egymás gyerekeinek a keresztszülei.

Harry és Meghan (MTI/AP pool/Jane Barlow)

Harry és Meghan (MTI/AP pool/Jane Barlow)

Harryék egyébként már el is költözött a Kensington-palotából, rossz nyelvek szerint ennek is az volt az egyik oka, hogy – amellett, hogy a saját életüket akarták élni – hogy kicsit távolabb legyenek egymástól a tesók. És talán a sógornők is…