Szerelem

Ezek teszik tönkre a férfiak libidóját

Nézzük szembe a ténnyel. Mi, nők is tehetünk arról, hogy egyre több férfi küzd szexuális gondokkal. Túl nagy a stressz és a teher.

Egy ideális világban úgy lenne, hogy a férfi elmegy reggel dolgozni, kora délután hazaér, játszik a gyerekkel, segít a feleségének, kicsit elmegy sportolni vagy a haverokhoz és este jöhet a szex. Uraim, kinek néz ki így a napja? Hölgyeim, ilyen férfi van mellettetek? Sejtem a választ, szóval nem. A rohanó, túlhajszolt mindennapjainkban már nem elég, ha a férfi tökéletes genetikai adottságokkal rendelkezik. A stressz és a kimerültség még őket is tönkre teheti, és ez pont ott jelentkezik, ahol nem kéne: az ágyban.

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Amint ezt tapasztalták, máris, minden összedőlt. Hiába vagy te megértő vele, a legérzékenyebb pontján esett „sérelem”. A férfiak teljesítőképességükre különös hangsúlyt fektetnek. Ezt sugallja ma már minden: csak akkor vagy FÉRFI, ha nagy és minden jó! Ha nem, nos, akkor mi történik?

Legyél a segítsége. Előbb kezeld a napi stresszt és fáradtságot, vedd rá, hogy szedjen vitaminokat, igyon gyógyteát. Javasold neki a borbálafűt, melynek alkalmazása kevésbé elterjedt, pedig már az ókori görög és római gyógyászatban is kedvelt volt. Megfáradt férfiak számára gyakran szolgált afrodiziákumként. A virágzó borbálafű rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Ha rossz a szex, vagy nincs, az a kapcsolat megromlásához fog vezetni. Így nem veszíthetsz semmit azzal, ha segíteni akarsz, hiszen a biztos rosszból hozod vissza a kapcsolatot. Teremts – amikor csak tudsz – meghitt környezetet. Gyertya, zene, de alkohol tilos. Ebben az állapotban ugyanis többet árt, mint használ. Felcsigázhatod egy közös pornófilm nézéssel, de a legújabb fehérneműdet is kötelezően bevetheted. A férfiak fizikailag úgy van összerakva, ha meglátnak egy szép feneket vagy mellet, már alakul az izgalom…