Te + Én

Csillagjegyek, akik hűségesek

Véletlenül sem mondanánk azt, hogy azoknak a csillagjegyeknek a szülöttei, akik nem szerepelnek a listában hűtlenek lennének, de van néhány jegy, akik a szokottnál is ragaszkodóbbak.

Az Oroszlánt sokan félre ismerik. Az igaz, hogy szeret reflektorfényben lenni, és rosszul viseli, ha nem körülötte forog a világ, de a párkapcsolatban mindenben tud osztozni a szerelmével, s nem vágyik arra, hogy minden figyelmet ő zsebeljen be. Szereti védelmezni a párját, és soha nem okozna neki fájdalmat, ettől sokkal őszintébb, és egyenes.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Az Ikrek se mindenben kettősek. Kevesen tudják róluk, hogy párkapcsolatban olyanok, mint a szikla. Lehet rájuk számítani, a végsőkig kitartanak, és meg sem fordul a fejükben az, hogy megcsalják a párjukat. Nagyon is szeretik az intimitást, és bár a jegy kettős, ha valakivel együtt van, nem érzi hármasban magát.

De mindenben kitart párja mellett a Bika is. Nem csábul el, még a legmerészebb álmaiban sem. Szinte már tökéletes is lehetne, ha nem lenne annyira féltékeny, ezzel sok mindent elront, pedig csak a ragaszkodását akarja kifejezni ilyen furcsa módon. Ő akkor érzi jól magát, ha veled töltheti a nap, vagy legalább a szabadidejének minden egyes percét.

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

És egy meglepetés: a Skorpió. Bár a párkapcsolat nem az erőssége, és az is rengeteg időbe telik, míg megbízik a párjában, mégis a végtelenségig megbízható, és hűséges hozzád. Barátságokat könnyen felrúg, de szerelmeket nem, még akkor is számíthatsz rá, ha már vége a szerelemnek, és szakítottatok. Mégis, ha bajban vagy, őt nyugodtan hívhatod, biztos, hogy azonnal ugrik.