Szerelem

Tippek, hogy újra szex legyen a hálóban

Az angol The Sun című lap szexológusa szerint már néhány apró trükkel is lehet segíteni, hogy újra visszatérjen a párok mindennapjaiba a szex.

A rutin a legnagyobb ellenségünk. Mindenben. Munkában, otthon, családdal, házastárssal. A megszokott dolgok miatt elveszik a szenvedély, az izgalom, és ha nem teszünk ellenne, akkor sok jóra nem számíthatunk. A szexben sokkal könnyebb kiküszöbölni ezt a megszokást, mint ahogy azt hinnénk. Például adjuk át az irányítást a másiknak. Cseréljük meg a szokásos alá-fölé rendeltségi szerepet, pont úgy, ahogy akár a pózokat is. Ha eddig mindig csak te voltál alul, na, akkor ezt felejtsd el. Számtalan szexuális póz létezik, segítséget nyújt a Kámaszutra, vedd át nyugodtan az irányítást. De gondold, hogy ettől megijed a párod, új lesz neki, de garantáltan élvezni fogja.

fotó: iStock.com/FamilyTV

fotó: iStock.com/FamilyTV

Ha eddig se elő, se utójáték nem volt, akkor mostantól legyen. Ráhangolódni a szexre pont olyan jó, mint utána élvezni még a kellemes simogatást. A szex után ráadásul meg tudjátok beszélni a legintimebb kérdéseket is. Meztelenül fekszetek egymás mellett, hát mikor szabaduljatok meg a tabu témáktól, ha nem ilyenkor.

Szex közben, ha eddig hallgattál, most beszélj. Ne sokat, és ne a főzésről, vagy a munkáról. A piszkos, pajzán szavak használata megteremti a hangulatot, beindítja a fantáziát. Akár már napközben elkezdheted ennek az alapozását, néhány Messenger vagy Viber üzenettel, de képekkel is megtoldhatod az egészet, bízz benne, hogy megkapod a viszonzást.