Konyha

Magyar söröket díjaztak Németországban

Három díjat is begyűjtött a budapesti First Craft Beer söreivel a Berlin International Beer Competition elnevezésű rangos nemzetközi sörversenyen.

A First Craft Beer tulajdonosai, a Kurucz fivérek 2010 óta küldetésüknek tekintik a minőségi magyar sör előállítását, ahogy az honlapjukon olvasható. Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek és ezáltal minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

Foto: First Craft Beer facebook oldala.

Foto: First Craft Beer facebook oldala.

Nagyon úgy néz ki, hogy jó úton járnak, hiszen cégüket választották az év magyar főzdéjévé, valamint ezüstérmet kapott a Pilsner és az IPA sörük is a neves sörversenyen, ahol többek között a legjobb cseh és német sörökkel kellet felvenniük a versenyt. Az International Beer Competition egy sorozat, melyet több kontinensen is megrendeznek és a versenyek bírái a legelismertebb szállodák italkereskedői. Ez még inkább növeli a magyar sörfőzde sikerét és erősíti a hazai sörök minőségi javulásán dolgozókat, hogy igenis megéri a fáradtságos munka, mert komoly jövője van a magyar sörnek, akár nemzetközi szinten is.