Stílus

Huszonöt éve nagyon menő volt az, aki ilyen futócipőt hordott

Minden újban van valami jó: újra kapható lesz a kilencvenes évek egyik ikonikus darabja. Na jó, persze átesett némi ráncfelvarráson, de attól még éppolyan menő, mint negyed(!) évszázada volt.

A szóban forgó ikonikus futócipő-modellt Christian Tresser egykori futball játékos és a ’90-es évek egyik legnépszerűbb tervezője álmodta meg. A modell népszerűsége azonban töretlen, így a funkció és stílus tekintetében is kiállta az idő próbáját.

A szétrúghatatlan „prototípus” ismerői számára van egy jó hírünk: az 1993-ban eredetileg futócipőként (megjegyzés: nekünk persze anno nagyon megfelelt mindennapos viseletnek is…) debütáló modellek most viszont az eredeti, vintage Aztrek 93 néven, de minden szempontból megújulva térnek vissza a kereskedelembe.

Reebok_Aztrek 93_Future_2

Az újraértelmezett retro-változat mindenekelőtt a feltűnő színek kombinációjában lesz majd más: a rózsa, a narancs, a világoszöld és a kék mellett még számos színben elérhető. Szemlátomást a sportos stílus és a hétköznapi viselet ötvözetének képviselője.