Csillagok

Megszületett a sztárszakács ötödik gyereke

Van az a pillanat, amikor az ordítozós szakácsból meghatott apuka lesz. Gordon Ramsay pont így járt, amikor az ötödik gyermeke a világra jött. Aki ráadásul nagyon különleges nevet kapott.

A világhírű séf kezdetben még futballistának készült, de egy sérülés következtében sportpályafutása megszakadt, és érdeklődése a szállodaipar és a szakácstudományok felé fordult. A vendéglátóipari iskola három évet töltött Franciaországban, ahol Guy Savoy és Joël Robuchon konyháján tanulta tovább a mesterséget, és ez elég jól ment neki. Az évek alatt több Michelin-csillag tulajdonosa lett, és némiképp viccesen úgy döntött, hogy a gyerekei számát is növelni.

Fotó: iStock.com/SterlingMunksgard

Fotó: iStock.com/SterlingMunksgard

A kemény stílusáról ismert sztárszakácsot több főzős műsora tette világhírűvé, miközben a családi élete is jól haladt. 1996-ban nősült meg, Tana, a felesége pedig 21 évvel ezelőtt adott életet első gyereküknek. Megant, három évvel később az ikrek követték, Holly és Jack. De Matilda is már 17 éves. Az ötödök lurkó a napokban született, róla a család az Instagramon adott hírt.

Fotó: instagram.com/gordongram/

Fotó: instagram.com/gordongram/

Ramsay azzal viccelődött, hogy három BAFTA és egy EMMY-díj után végre nyertek egy Oscar-t is, mivel az újszülött ezt a nevet kapta. „Üdvözöljétek Oscar James Ramsay-t, aki ma 12:58-kor érkezett meg hozzánk egy kis ebédre” – írta a kép alá a sztárszakács. A családnak rengetegen kívántak sok boldogságot és jó egészséget.