Csillagok

Régi hagyománnyal megy szembe Meghan hercegné

Már nem újdonság, hogy Meghan hercegné nem szereti a szabályokat, igaza is van. Néha jó szembemenni az idejét múlt dolgokkal, kérdés, hogy a királyi ház, vagy éppen a rajongók mit szólnak majd ehhez.

Nemrég az egyik neves babaáruház bolt vezérigazgatója még azt kérte nyílt levélben Meghantól, hogy ne fotózkodjon szülés után a babával, mert az így készült fényképek hamis illúziót keltenek. Mintha a nők a fizikailag és érzelmileg is megterhelő szülés után azonnal vissza tudnának rázódni a dolgokba, márpedig egy átlagos anyuka nem mindig tud megfelelni ennek.

Fotó: iStock.com/InkDrop

Fotó: iStock.com/InkDrop

Régi hagyomány az, hogy a királyi család anyukái alig néhány órával a szülés után kijönnek a kórházból a babával, hogy bemutathassák őt a nagyvilágnak. Ezt már Diana és Katalin is így csinálta. De előfordulhat, hogy most ez Meghannél elmarad.

A hercegné és Harry egyébként pár napja regisztrált az Instagramra. Az is egy régi és idejét múlt szabály volt, hogy a királyi család tagjainak nem lehet Instagramja. Lett! Meghan hercegnének például meg kellett szüntetnie saját profilját tavaly, mikor kapcsolata komolyra fordult Harry-vel. Bár úgy tudni, hogy titokban továbbra is fent volt, csak nem posztolt, hogy ne legyen újabb botárny. De most, hogy már Erzsébet királynő is fent van az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon, így már szabad az út. A hercegi pár The Duke and Duchess of Sussex néven található meg az Instán, és abban is lehet bízni, hogy ott hamar jelenik majd meg kép a babáról.