Stílus

Céline Dion 51 évesen lett a L'Oréal arca

A szupersztár énekesnőt sokkolta a kozmetikai cég felkérése. Mert eddig soha, de soha nem érezte magát szépnek...

Céline Dion soha nem volt magával elégedett. Legalábbis ezt állítja legújabb nyilatkozataiban, abból az alkalomból, hogy a L’Oréal nemzetközi arcává választották. ” Soha nem éreztem magam szépnek, erősnek, örökké elégedetlen voltam a testemmel” – mesélte. Ám ennek talán most vége, hiszen olyan megtiszteltetésnek veszi a kozmetikai cég felkérését, ami ennek ellenkezőjét támasztja alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Céline Dion (celinedion) által megosztott bejegyzés,

 

A felkérés azért is jött igazán megfelelő időben, mert Dion még mindig nehezen lábal ki férje, René Angélil elvesztéséből. Bár idén januárban már három éve, hogy René hosszú betegség után elhunyt, Céline még mindig keresi a helyét.
Nemrégiben röppent fel az a hír is, hogy a gyász olyannyira megviseli, hogy már csak árnyéka önmagának. Igaz, az énekesnő valóban egyre vékonyabbnak látszik, de most azt is megosztotta rajongóival, hogy szerencsére nem betegség áll a háttérben.

” Mindig is nagyon szerettem volna balettozni. Így most balett órákat veszek Pepe Munoztól, rengeteg táncolok. Nagyon kemény – talán ezért látszom vékonyabbnak – mondta.”