Csillagok

Részegen házasodott, négy nap után elvált

Nicolas Cage, színész és Erika Koika, sminkes március 23-án kelt egybe, Los Angeles-ben, de a körülmények már akkor is nagyon zűrösnek tűntek. A házasság csak négy napig tartott, az Oscar-díjas színész ügyvédje most elárulta, hogy miért.

Cage és fiatal sminkes barátnője még 2018. áprilisában jöttek össze. Nem sokszor jelentek meg közösen, de úgy tűnt jól megvannak. Az 55 éves színész – eddig azt hittük a szerelemtől megrészegülve – március végén feleségül vette Erikat. Cagenek már amúgy is ez volt a negyedik házassága, nem szokatlan tőle a nősülés, de valami furcsaság azért volt a mostaniban. Főleg, hogy négy nappal később bement a bíróságra, hogy érvénytelenítse a friss frigyet.

Fotó: iStock.com/AndreaRaffin

Fotó: iStock.com/AndreaRaffin

Most a színész ügyvédje törte meg a csendet. „Nem volt képes felismerni vagy megérteni cselekedeteinek teljes hatását”- állt a bírósághoz benyújtott válást kérvényező dokumentumban. Vagyis ez azt jelentette, hogy erősen ittas állapotban volt az igen kimondásának pillanatában. Ráadásul a friss ara egy bonyolult ex kapcsolattal is rendelkezik.

Cage azt pletykálta, hogy Erika exbarátja drogdíler, sőt ezt a házasságkötés előtt is kiabálta, akinek csak tudta. Nem éppen idilli körülmények egy romantikus lagzihoz, éppen ezért talán mindenki így járt jobban, hogy a házasságot érvénytelenítették.