Csillagok

Lady Gaga ezért szakított a vőlegényével

Két eljegyzés, nulla házasság. Ez Lady Gaga mérlege, aminek ő sem örül, de nem tud mit tenni ellene. Az énekesnő idén februárban jelentette be, hogy szakított a vőlegényével, és bár akkor mindenki azt gondolta, hogy ennek Bradley Cooper az oka, hát nem! Nem ő volt.

Egy ideje már mindenki azt találgatta, hogy miért vált külön Lady Gaga és Christian Carino. A Csillag születik Oscar-díjas dalszövegírójáról a barátok már jó előre sejtették, hogy nem fog összejönni ez az esküvő sem. Állítólag nagyon árulkodó volt a pár testbeszéde, a kommunikációjuk, és a legtöbben úgy sejtették, hogy nem fog sokáig tartani a románc.

Lady Gaga amerikai énekesnő MTI/EPA/Nina Prommer

Lady Gaga amerikai énekesnő MTI/EPA/Nina Prommer

Ahogy telt az idő úgy lett egyre világosabb, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper között a munkakapcsolaton túl csak barátság van, így erre nem lehetett fogni a dolgokat. Arra viszont sokkal inkább, hogy Christian nem bánt túl jól menyasszonyával a kapcsolat vége felé. Sokat volt féltékeny, és a férfit Gaga barátai sem kedvelték. Ennek a legtöbben nem szoktak hangot adni, inkább a háttérből nézik, hogy majd magától rájön, de úgy tűnik, az énekesnő a barátaira igenis számíthat.

Bár még csak pár hónap telt el a szakítás óta, úgy tűnik Lady Gaga már túl van a gyűrű visszaadáson is, és új férfi került az életébe. Mi is írtunk már róla, hogy Gaga a legutóbbi híresztelések szerint a Bourne-filmek és a Bosszúállók sztárjával, Jeremy Rennerrel randizik. A 48 éves színész nem nagyon szeret nyilatkozni a magánéletéről, így erre a hivatalos megerősítésre biztosan várnunk kell, de sokan már most szurkolnak Gagának, hogy a harmadik eljegyzéséből házasság legyen.