Szerelem

Így lesz oltári a szex

Tabu téma, miközben mindenkit az foglalkoztat, hogy mitől lesz igazán jó a szex. Nem kell hozzá szexológus, vagy pszichológus, hogy oltári élményben legyen részed az ágyban.

Van pár trükk, amire lehet te sem gondolsz, pedig ezek dobják fel legjobban a szexuális együttlétet. Egyszerű, de nagyszerű a csók! Egy tanulmány szerint ez, valamint az elalvás előtti csók minden párkapcsolatra nézve előnyös és tökéletes módja annak, hogy gyengédek maradjatok egymáshoz. Egy hosszas csókcsata ráadásul fiatalít, mert a kamaszkori randikat idézi fel az emberekben.

elsőcsók2

A tökéletes környezetről se feledkezz meg. Nem kell, hogy gyertya legyen, ha nem szereted. De már fényfüzérekkel, hangulatvilágításokkal is olyan környezetet tudsz biztosítani, ahol öröm lesz összebújni. Kapcsold ki a TV-t és a telefont, de kapcsolj zenét (ez lehet telefonon, TV-n, az a lényeg, hogy ne a megszokás uralkodjon). Még az órát is elfordíthatod, hogy ne idegesítsétek magatokat az idővel.

Azt se felejtsd el, hogy nem kell, hogy a szex mindig az orgazmusról szóljon. Néha elég egy érzéki masszázs, vagy egy erotikus tánc. A lényeg az érintés és, hogy élvezzétek egymás társaságát. Ha például fáradtak vagytok a szexhez, de a simogatás még félálomba is megy, akkor ne aggódj, ébredéskor senki nem fogja hiányolni az orgazmust.

Fotó: iStock.com/crazystocker

Fotó: iStock.com/crazystocker

A szexjátékokkal még fel is dobhatod a hálószobai hangulatot. Mind a férfiak, mind a nők kifejezetten izgalomba jönnek a gondolattól, hogy valami újra számíthatnak a szexben, akár egy új síkosítóról, akár egy vibrátorról van szó. Előtte azért puhatold ki, hogy mik szerepelnek a titkos vágyai között, és igyekezz azokból választani, hidd el, nem marad el a jutalmad.