Stílus

Kiemelik és formálják az alakot a SCULPT szabású nadrágok

A 2019-es tavaszi-nyári szezonban a divatmárka női farmerkollekciójának fókuszába az alakformáló fazon került.

A Springfield elköteleződéséhez hűen tovább folytatja az innovatív farmerirányvonalát a legújabb forma-megőrző technológia bevezetésével. A tervezés során a cél az volt, hogy a férfi „Skinny fit” és a női „SCULPT” szabású nadrágok kiemeljék és formálják az alakot.

A ZERO GRAVITY, 100% FIT az innovációra helyezi a hangsúlyt, olyan farmerszerkezeteket használva, amelyek rugalmasságot, kényelmet és sokoldalúságot biztosítják egyaránt a férfi és női kollekcióban.

SPF_ZERO_FOTO 1_B_Pep Avila_15757 OK 150

A 2019-es tavaszi-nyári szezon női farmerkollekciójának fókuszában a „SCULPT” fazon szerepel. A szabás a „BODY SHAPE” típussal együtt a nadrágok legújabb generációjának a része: mindkettőre jellemző a flexibilitás és a kényelem, miközben formálják az alakot és kiemelik a fenékrészt, ezzel is komfortos érzetet biztosítva.

A magas derekú SCULPT farmerok olyan ultrarugalmas anyagból készülnek, amelyek a tökéletes alakot biztosítják, deformálás nélkül. Ezeket a darabokat arra tervezték, hogy ki-hangsúlyozzák és megemeljék a test sziluettjét, köszönhetően az alkathoz igazodó láb- és a magasított derékrésznek.

SPF_ZERO_FOTO 4_Pep Avila_16034 OK 2 150

 

A formamegőrző technológiából adódóan a SCULPT farmer megtartja az eredeti szabását, a T400 anyagösszetételnek köszönhetően pedig – amely a tencel szövetet és a pamutot ötvözi – maximális komfortérzet nyújt.
A BODY SHAPE modell alkotóelemei az ultrarugalmas szabás, a hatékony emelés és a hasrészt befolyásoló push in & push up hatás. Továbbá a tökéletes lábközi kialakításnak lenyűgöző alakformálási hatása is van, amelyet  a fazon hajlékonysága is támogat. A folyamatosan változó életritmushoz igazodva a Springfield idén tavasszal és nyáron olyan termékeket mutat be, melyekkel sokkal kényelmesebbé tehetjük a mindennapjainkat.

SPF_ZERO_FOTO 3_Pep Avila_15926 OK 150

 

A „BI-STRECH” technológiával készült nadrágok tökéletesen illeszkednek a test alakjához és a mozgásához. Innovációként a férfi farmerkollekcióban egy újabb BI-STRETCH fazont mutat be a divatmár-ka: a NEW SKINNY-t. Ez a technológia olyan meglévő szabástípusokkal dolgozik, mint az 5-zsebes, a slim fit vagy a chino nadrágok. A BI-STRECH technológia során az elasztán egyaránt keveredik a lánc és vetülékfonállal, 4-féleképpen-sztreccs szabást létrehozva. A farmer fő jellegzetessége a 360 fokos rugalmasság az elasztánnak és a kialakításnak köszönhetően, így ezek a nadrágok minden testmozgás típushoz képesek alkalmazkodni.