Csillagok

Nicole Kidman nem lehet ott a gyereke esküvőjén

Tom Cruise híres arról, hogy nem csak jó színész, és kasszasiker filmekben játszik, hanem magánélete miatt is sokszor a figyelem középpontjába kerül. Most újabb családi balhé van kibontakozóban.

A többszörös Golden Globe-díjas, amerikai színész háromszor házasodott meg és három gyermeke van, két örökbefogadott és egy saját. Cruise első felesége még Mimi Rogers volt, és legnagyobb szerepe abban volt, hogy ő ismertette meg Tommal a szcientológiát. Második felesége Nicole Kidman volt, akivel két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella Jane-t és Conor Antonyt. Harmadik feleségével, Katie Holmesszal 2006-ban házasodtak össze, és még ugyanebben az évben lánya született, Suri Cruise. 2012-ben váltak el, melynek egyik oka az volt, hogy Suri-t az apja szcientológus iskolahajóra akarta küldeni, több évre, de ezt Katie nem engedélyezte. Itt mát érződik, hogy a sokat vitatott egyház tanai mennyire befolyásolták Tom Cruise életét.

Tom és Nicole igazi álompár volt  Fotó: iStock.com/FeatureflashPhotoAgency

Tom és Nicole igazi álompár volt
Fotó: iStock.com/FeatureflashPhotoAgency

David Miscavige-et, a szcientológia egyház vezetője Tom Cruise legjobb barátja. Ő volt Cruise tanúja Tom és Katie olaszországi esküvőjén is. Többen azt is állítják, hogy a színész a harmadik legfontosabb személy az egyházban, de Tom ezzel sosem kérkedett. Viszont híres arról, hogy kizárólag szcientológus családtagjaival tartja a kapcsolatot, és ebben fogadott gyerekei, Connor és Isabella Cruise is követik őt.

Így fordulhatott az elő, hogy Connor nem hívta meg az anyját, Nicole Kidmant az esküvőjére. Connor menyasszonya is szcientológus, és ragaszkodnak az egyház hagyományaihoz. Hogy mi áll a háttérben az a Daily Mail újságírói is csak találgatják. Bennfentesek úgy tudják, hogy Connor döntése mögött Tom áll, mert szerinte második felesége egy elnyomó ember. Egyébként a válásuk után a gyerekek felügyeleti jogát is Tom látta el. De ettől még Nicole Kidman joggal szeretne ott lenne gyermeke esküvőjén.