Csillagok

Kisbabát vár a 44 éves énekesnő

Meglepő módon, de örömteli hírt jelentett be Alanis Morisette. A 44 éves kanadai-amerikai énekes, színésznő, dalszövegíró ismét babát vár, és az Instagramra feltöltött fotóval tudatta, hogy érkezik a harmadik gyerek.

A kanadai énekesnő Ottawában látta meg a napvilágot, de kevesen tudják, hogy magyar gyökerei vannak. Egy francia-kanadai apa és egy magyar anya (Georgia Mary Ann Feuerstein) gyermekeként született. Édesanyja a családjával 1956-ban hagyta el Magyarországot. Két testvére van, egy ikertestvére, Wade Imre és egy bátyja, Chad. Hatévesen elkezdett zongorázni és 1984-ben megírta első dalát is. 12 Juno- és 7 Grammy-díjat nyert. Világszerte több mint 60 millió darabot adtak el az albumaiból.

fotó: iStock.com/FabioDiena

fotó: iStock.com/FabioDiena

Az énekesnőnek már két gyermeke született a férjétől, Mario Treadway-től, a nyolcéves kisfia, Ever és az egyéves lánya, Onyx. Mostani terhességének úgy az ötödik hónapjában jár, de ezt nem árulta még el, ahogy azt sem, hogy fiú lesz, vagy lány a kistesó.

Fotó: instagram.com/alanis

Fotó: instagram.com/alanis

A fotót azzal a képaláírással posztolta: “so much NEWness…” ez magyarul így hangzik: “Annyi újdonság van…” – jelezve, hogy a fotó friss, és nem a korábbi várandósságaira emlékszik vissza vele. Láthatóan nagy a boldogság, hogy újabb kisbaba érkezik a házhoz, ami nem is meglepő, hiszen imádja a gyereket, és korábbi nyilatkozataiban nem is zárkózott el attól, hogy két gyerek után még szüljön egy harmadikat.