Csillagok

Csak később tud költözni Meghan és Harry

Mondhatnánk, hogy Angliában is nehéz megbízható szakmunkást találni, ha építkezésről van szó, de nem emiatt csúszik Meghan Markle és Harry herceg költözése az új házba. A hercegné inkább nem tudja eldönteni, hogy mit akar.

Az a bizonyos frogmore-i birtok. Tavaly ősszel vált biztossá, hogy Meghan és Harry otthagyják a Kensington-palotát, hogy egy sokkal nyugisabb helyre, a Frogmore Cottage-ba költözzenek. A Frogmore Cottage olyan, mint az összes többi ház a Windsor birtokon: régi és aki itt lakik, az II. Erzsébethez nagyon közel tartózkodik. A pár is a királynőtől kapta a házat, aki maga is sokat jár ezen a vidéken.

Fotó: Készítette Ink Drop

Fotó: Készítette Ink Drop

Az új otthon egyébként nagyon különleges jelentéssel bír Harry és Meghan számára, hiszen az eljegyzési képeket is itt készítették, és a privát lagzit is itt tartották meg. De az egyértelmű volt, hogy a házat fel akarják újítani a beköltözés, na meg a baba érkezése előtt.

A napokban költöztek is volna át a frogmore-i házba Harry herceg, ám ezzel még körülbelül egy hónapot várniuk kell. A Daily Mail szerint ennek az az oka, hogy Meghan folyton új ötletekkel állt elő a felújítást illetően. Legutóbb azt találta ki, hogy a birtok egyik szárnyát teljesen hangszigetelni kell, szerinte ugyanis nagyon behallatszódott a Heathrow repülőtér zaja. De az sem kizárt, hogy a békák hangja is zavarta, mert a környéken rengeteg van belőlük. És, hogy az az egy hónap mire lesz elég? Kérdéses, mert az sem biztos, hogy a szüléssel kihúzza addig, márpedig a babával már az új házba szeretnének menni.