Szerelem

Forró szex a szabadban

Érkezik a jó idő, csicseregnek a madarak, és jön a szerelem. A tavasz a megújulást hozza el, ideje nektek is felpörögni a pároddal. Használjátok ki a kellemes időt, és irány a természet, ahol nem csak kirándulni lehet. Ha egy kis hancúrozást is terveztek néhány dologra azért felhívjuk a figyelmet.

A szabadtéri szex általában nyilvános helyet is jelent. Ehhez kell némi kalandvágy, és bevállalóság, de ugyanakkor nem árt, ha óvatosak vagytok. Ne a közönségnek akarjatok produkálni, hanem magatoknak. A lebukás veszélye izgalmassá teszi a szexet, de ha le is buktok az akár kínos is lehet. Ha szabadtéren szeretkeztek, akkor sokkal több minden megzavarhat közben, mint ha otthon teszitek ezt az ágyban. Más emberek, állatok, hulló falevelek, reccsenő faágak. Célszerű már előre olyan színhelyet választani, ami azért kicsit otthon és rejtve van.

Fotó: iStock.com/maradon 333

Fotó: iStock.com/maradon 333

A természet nem egyenlő a vetett ággyal. Előfordul, hogy piszkos, de minimum sár, homok, föld előfordulhat. Vigyázz, mert nem mindegy, hogy ezek hova kerülnek, célszerű a táskádban mindig hordani nedves törlőkendőt, és kézfertőtlenítő folyadékot. A szabadtéri szex a hirtelen vágyról, a kaland izgalmáról, a heves egymásnak esésről szól. Az is előfordulhat, hogy fájni fog. Na, nem maga a szex, hanem a közben szerzett sérülések. Szerezhetsz horzsolásokat, esetleg szálka megy a…nem, nem a kezedbe, hanem a fenekedbe.

Fotó: iStock.com/Family TV

Fotó: iStock.com/Family TV

Ha megvan a szándék a forró, szabadtéri szexre azt is gondold át, hogy mennyire vagytok hangosak az ágyban. Ez inkább a nőkre jellemző. Nem mindegy, hogy egy kiránduló család – gyerekekkel – hallja meg az örömteli nyögdécselést, vagy épp ez szarvas figyel fel a szokatlan zajokra. És, akkor még arról nem is szóltunk, ha valaki a rendőrséget hívja rátok, mert azt hiszik, hogy valakit bántalmaznak.

Védekezni ilyenkor se felejtsetek el, és arra figyelj, hogy az óvszert se dobjátok el. Évtizedes a lebomlási ideje, vigyázz a helyre, hátha az unokád is egyszer pont azt az erdőt választaná.