Csillagok

Döbbenetes a hasonlóság Jennifer Lopez és a lánya között

Jennifer Lopez lánya, Emme, egyre jobban hasonlít az anyukájára. Ugyanaz a szem, ugyanaz a haj, de még a vagány stílusuk is hasonló, annak ellenére, hogy Emme még csak 11 éves.

Jennifer Lopez most biztosan az egyik legboldogabb nő a világon, hiszen eljegyezték. Csakhogy a népszerű énekes-színésznő már boldog családanya is. Ikreinek, Emme-nek és Maximiliannek 2008 februárjában adott életet. A kisfia inkább édesapjára, Marc Anthony-ra hasonlít, de a kislány JLo különleges szépségét örökölte.

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő megérkezik a Vanity Fair magazin partijára a 91. Oscar-gála után a kaliforniai Beverly Hills-ben 2019. február 24-én.MTI/AP/Invision/Evan Agostini

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő megérkezik a Vanity Fair magazin partijára a 91. Oscar-gála után a kaliforniai Beverly Hills-ben 2019. február 24-én.MTI/AP/Invision/Evan Agostini

A hasonlóságot az énekesnő rajongói is felfedezték már. Többen “mini J. Lo”-nak nevezték Emme-t. Hogy a 49 éves Jennifer Lopez vállalna-e még gyereket, nem tudni. Most vőlegényével, Alex Rodriguez a legnagyobb szerelemben élnek együtt. Mindkettejüknek van már két gyereke az előző házasságukból, és ami igazán öröm számukra, hogy a gyerkőcök is jó viszont ápolnak egymással.

JLo és Emme  Fotó: instagram.com/world_celebs_beauty

JLo és Emme
Fotó: instagram.com/world_celebs_beauty

Emme egyébként egyre több helyre elkíséri anyukáját, és imádja a bevásárló körutakat. Néhány napja éppen egy H&M-be jártak, New York-ban. A kislány vagány, baseball-sapkás szerelése még azért elrejti, hogy milyen is lesz az alakja, de az már most látszik, hogy smink nélkül is gyönyörű. Azért JLo ehhez a vásárláshoz is felvett mindent, ami drága. A szakértők szerint szettjének összértéke közel harmincmillió forint volt, de ezen nem is lehet csodálkozni, a legtöbb sztár pont így öltözködik.