Csillagok

Kiderült, hol fog szülni Meghan hercegné

Ha minden igaz, akkor Meghan Markle ugyanott fogja megszülni első gyermekét, ahol Katalin hercegné három gyermeke is született, illetve ahol Diana hercegné is megszülte Vilmost és Harryt. Bár a pletykák azért egy másik kórházat is hírbe hozta a szüléssel.

Page Six, brit magazin úgy tudja, hogy nagyon meglepő lenne, ha Meghan nem a Lindo szárnyban szülne. Ott van meg az a biztonság és azok az anyagi források, amik szükségesek egy királyi szüléshez. A Lindo szárny egyébként a londoni St. Mary Kórházban található, és bár a pletykák egy másik kórházról is beszéltek, ami Meghanék otthonához közelebb található, a lap forrása egész biztos benne, hogy a hercegi pár ugyanúgy dönt, ahogy több mint harminc éve Diana, és ahogy az elmúlt években Katalin hercegné is.

Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös kisebbik fia és várandós felesége, Meghan sussexi hercegnő lovakat néz a Marokkói Királyi Lovassport Szövetség egyik rabati istállójában 2019. február 25-én. A hercegi pár háromnapos látogatáson tartózkodik Marokkóban. MTI/EPA/Hannah McKay

Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös kisebbik fia és várandós felesége, Meghan sussexi hercegnő lovakat néz a Marokkói Királyi Lovassport Szövetség egyik rabati istállójában 2019. február 25-én. A hercegi pár háromnapos látogatáson tartózkodik Marokkóban.
MTI/EPA/Hannah McKay

Harry és Meghan egyébként azt tervezik, hogy úgynevezett hipnoszüléssel érkezzen meg a kicsi, vagyis fájdalomcsillapítás nélkül.
Azt viszont még mindig csak találgatják az angolok, hogy fiú lesz, vagy lány, a legújabb royal baby. A rajongók és a fogadóirodákban tippelők szerint inkább lány lesz, és már nevekre is fogadnak. Esélyes a Viktória, az Alice és a Diana. A férfi keresztnevek közül pedig az Albert, az Arthur és a Fülöp.