Egyéb

Falhoznyomós szex

Egy friss felmérés szerint a férfi közhiedelemmel ellentétben igenis szereti a nők többsége, ha férfi partnerük kellő határozottságot mutat aktus előtt és közben, ám ez nem félreértendő.

Nagyjából 2000 18 és 50 év közötti nő vett részt egy felmérésben az Egyesült Államokban, a kérdőíves vizsgálat leginkább arra volt kíváncsi, hogy a hölgyek, nők, asszonyok mire indulnak be leginkább és partnerüktől mit várnak el az ágyban. Azt mondják azért jók ezek a tesztek, mert név nélküliek és így őszinték azok kitöltői. Ha ez igaz, akkor érdekes eredmény született, mert például az derült ki, hogy a nők 75%-át felizgatja, ha partnerük maszkulanitása előtérbe kerül, azaz a pasija keménykedik valakivel, netán kioszt egy pofont. Ezt erősítette meg, hogy ez a fajta „határozottság” kedvére való a teszt kitöltői 72%-nak, azaz kedvelik, ha a férfi a falhoz nyomja őket és vad szeretkezésbe kezd velük. Külön kitért a teszt arra, hogy ez nem összekeverendő az erőszakos pasikkal, az erőszakoskodással és minden ilyen negatív cselekménnyel, csak hétköznapi nyelven szólva a nők nem bánják, ha a férfi megmutatja nekik, hogy mi is a magyarok Istene.

Fotó: iStock.com/jacoblund

Fotó: iStock.com/jacoblund

Érdekes, mert sokan konkrét példával éltek és Michael Douglas és Jeanne Tripplehorn jelenetét említették az Elemi ösztön című filmből. A filmet én is láttam, így mostantól nem lesz gondom 🙂 Egyes nők 100%-ban azt írták, hogy nekik az ész, azaz egy okos pasi a legizgatóbb. Woody Allen mondta, hogy a legjobb izgatószer számára egy jó beszélgetés egy intelligens nővel (gondolom ez az előtt volt, hogy nevelt lányával összejött volna). Na de ez a teszt is csak azt mutatja, hogy sokfélék a nők és igenis vágynak az úgynevezett vad-állatias szexre, amit ha szerencsések meg is kapnak a megfelelő partnerüktől.