Szerelem

Ez a szexpóz illik hozzád a horoszkópod szerint 2. rész

A horoszkópunk megmondja a jellemzőinket, azt, hogy mi illik, és mi nem, milyenek vagyunk, vagy milyennek kéne lennünk. De akár azt is befolyásolhatja, hogy mennyire élvezzük a szexet, ehhez viszont az kell, a hozzánk illő pózt válasszuk.

A Mérleg a szexben kicsit átmegy rákba, már ami a pózt illeti, mert bejöhet neki az olló póz. Szereti a szépséget, szeret együtt mozogni a partnerével, igényli az egyforma erőfeszítést. Kezdeményezni nem szeret, de az ötleteket mindig megadja, például egy különleges helyszín, egy barokk kastély szobája, teljesen beindítja a szexuális vágyait.

fotó: VGstockstudio

fotó: VGstockstudio

A Skorpió viszont már vadabb. Szenvedélyes, és titokzatos, tudja mit akar. A pózokban viszont minden evő, mert mindent élvez. Imádja a jelmezeket, és a szexjátékok is doppingolják. Mindez persze kölcsönös legyen, ha csak ő teszi meg erőfeszítéseket, akkor inkább bedobja a durcit.

A Nyilas a természet közeliség híve. Lehet az erdő, tenger vagy hegycsúcs ő így is, úgyis a csúcsra jut. Bár alapelve, hogy ne kelljen sokat mozogni a szexbe, azért megtesz mindent, hogy jó legyen. Misszionárius póz is csak alul, de egyébként szereti kihasználni és élvezni az időt.

Ha a Nyilas kényelmes, akkor a Bak már el is aludt a nyugodtságtól. Na jó, bármikor fel lehet ébreszteni, főleg, ha egy jó hancúr van láthatáron. Csak kényelem és nyugodtság legyen. Senki ne zavarjon, a telefon legyen néma, és még a zene is csak zavaró tényező. Szüksége van arra, hogy teljes biztonságba érezze magát, és abba tudja partnerét is. A legjobban hason fekve élvezi a szexet.

Forrás: Pixabay/CC0 Public Domain

Forrás: Pixabay/CC0 Public Domain

A Vízöntő számára a szex inkább játék, mintsem valami mély dolog. Legyen cinkos, és pajkos. Legyenek összenézések, de szex után inkább alvás legyen, mint bármi más. Kedvence, a kutyapóz, mert abban valami rosszat sejt.

A Halaknak meg minden mindegy, csak romantika legyen. Két méterrel a föld felett van, ha csak szóba kerül a szex. Intim legyen, sok-sok öleléssel, csókkal. Imádja a kifli pózt, mert ott is minden összeér, és ettől úgy gondolja: ettől romantikusabb már nem is lehetne.