Szerelem

Ez a szexpóz illik hozzád a horoszkópod szerint 1. rész

A horoszkópunk megmondja a jellemzőinket, azt, hogy mi illik, és mi nem, milyenek vagyunk, vagy milyennek kéne lennünk. De akár azt is befolyásolhatja, hogy mennyire élvezzük a szexet, ehhez viszont az kell, a hozzánk illő pózt válasszuk.

A Kos igencsak uralkodó és akaratos jegy, szereti kézbe venni az irányítást. Néha kissé egocentrikus és jobban összpontosít a saját örömére, mint a partnerére, de ezt nem önzőségből teszi, csak ő így látja jónak. Kedveli a lovagló pózt, mert iramot diktálhat, és ha kell változtat is a helyzeten úgy, ahogy ő jónak látja.

Fotó: iStock.com/teksomolika

Fotó: iStock.com/teksomolika

A Bika jobban kedveli az érzékiséget, nem akar lepedőakrobata lenni. Számára a legbiztonságosabb választás a misszionárius póz, hogy össze tudjanak simulni, és meglegyen a kellő romantika és a sok csók.

Az Ikrek szereti váltogatni a pózokat és nincs is kedvenc. Lehet állva, ülve, fekve, de a fejenállást is bevállalja szívesen. Szereti a hosszas előjátékot, az sem bánja, ha az már délután egy két pikáns üzenettel elkezdődik.

A Rák híres arról, hogy nem a legjobban fejezi ki érzéseit, pedig legbelül nagyon is odaadó. Szex közben szereti látni a partnere arcát, jól érzi magát ölben, de nem riad vissza a különleges helyzetektől sem.

szexfüggők0

Az Oroszlán számára a legideálisabb a kutyapóz. Igazi fenség az ágyban is, mindenben az ő szava a döntő. Méltóságos, és egy pillanatra sem feledkezik meg a szerepéről. Ha van a szobában egy tükör azt is szívesen kihasználja, de csak azért, hogy még tökéletesebbnek lássa magát, és a partnerét is.

A Szűz nem bánja, ha megmondják neki, mit tegyen. Ő így tud igazán hatékony lenni, de ha már irányítják, akkor mindent megtesz a sikerért. A nagy hajlékonyságot igénylő pózok távol állnak tőle, de nyitott mindenre, amit a partnere kér tőle. Kedveli a nem megszokott helyeket. Neki az ágy már kicsit unalmas, de a zuhany alá, vagy a konyha pultra bármikor szívesen felpattan. Szeret szembe lenni a partnerével, de balerinás hajlékonyságot nem fog produkálni.

fotó: VGstockstudio

fotó: VGstockstudio

Folytatás következik….

Mérlegtől a Halakig 2. rész