Siker

Sikeres akarsz lenni a férfiaknál? Ezeket a trükköket tanuld meg

A csábítás tudományát el kell sajátítani. Régen a jó partira ácsingózó anyukák tanították meg lányaiknak. Ma a független, öntudatos, szabad és erős nők korában ilyesmi eszébe sem jutna senkinek.

Pedig nem árt tudni néhány dolgot ahhoz, hogy képesek legyünk megszerezni a nagy őt. Vagy a kicsit. Szóval a férfit, aki tetszik nekünk.

shutterstock_1216329130
Lássuk tehát:

Nézz a szemébe
Ha tetszik valaki és szeretnéd, ha te is tetszenél neki, nézz a szemébe! Ez nem lesz nehéz, hiszen a villámcsapástól, amit a férfi megpillantásakor érzel, önkéntelenül kihúzod magad, babrálni kezdesz a hajaddal, húzogatod a gyűrűdet az ujjadon. Tested már jelez. Tág, csillogó pupilláid látványa szinte tudat alatt, szavak nélkül közvetíti felé az üzenetet: érdekelsz. Ne ellenkezz. Ne próbáld az érdeklődésedet eltitkolni, ne süsd le a szemed. Az érzés úgyis erősebb. Nézz egyenesen a szemébe!

Mosolyogj.
Tegyük fel, visszanéz. Te persze azonnal elkapod róla a tekinteted. Hiszen csak véletlenül felejtetted rajta a szemed. Kis zavart máshová nézés ilyenkor jól jön. Most nála a labda.Te úgy sem nézel rá még egyszer, csak azért se. Folytassa ő! És persze folytatja is. Érzed a bőrödön, hogy rád néz, de még vársz. Had nézzen! Hajadba túrsz. Megigazítod a szoknyát, mert felcsúszott. Naná, hogy néz. Csak nehogy abbahagyja. Kis bíztatás nem árthat. Csöppnyi mosoly, épp csak olyan átsuhanó. Ennek a fontos és a végtelenül egyszerű kommunikációs technikának, a félmosolynak felmérhetetlen ereje van. Azt üzeni, hogy lehet belőle igazi mosoly, sőt nevetés is.

Hallgasd figyelmesen!
Ha beszél, mondjuk társaságban, vagy egy munkahelyi értekezleten, még akkor is, ha nem hozzád szól, lássa, hogy figyelsz. Nincs férfi, ki ellen tudna állni annak, ha a nő figyel rá. Issza a szavait. Nem született egyetlen hímnemű se a földre, aki észrevenné, hogy csapdába sétált. Biztosan nem veszi észre, hogy a nő számára nem az a fontos, amit mond. Sokkal inkább az, ahogyan mondja, és persze legfőképpen az, hogy ő mondja.