Csillagok

Palvin Barbi hivatalosan is angyal lett

Modellek milliói álmodoznak arról, ami a 25 éves Palvi Barbarának most sikerült. Hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar lány a Victoria’s Secret brand hivatalos modellje lett.

A világ egyik legismertebb fehérnemű márkája, a világ legmenőbb divat showja, a világ legszexibb modelljei, csillogás, fényűzés, amerikai álom. Ezek jellemzik leginkább a Victoria’s Secret márkát, amit Roy Raymond alapította 1977-ben Kaliforniában. Akkoriban a nőknél inkább a praktikum és az ár volt a fehérnemű választás szempontja, a különlegesebb darabokat csak nászútra vagy ünnepekre viselték. Raymond hosszú ideig tanulmányozta a piacot, majd úgy döntött, ezen változtatni kell. Mára a Victoria’s Secret az egyik legismertebb és legsikeresebb fehérnemű márka, melyért nemcsak Amerikában, hanem világszerte nők milliói rajonganak.

Palvin Barbara és barátja Fotó: Instagram

Palvin Barbara és barátja Fotó: Instagram

Ehhez méltóan a Victoria’s Secret angyalok is mára fogalommá váltak. A márka rendelkezik hivatalos angyalokkal, akik az adott évben biztosan ott vannak a divatshow kifutóján, és akik a kampányokban is folyamatosan feltűnnek. Ők egészülnek még ki olyan modellekkel, akik ugyan nem hivatalos angyalok, de megfelelnek a márka elvárásainak. Így, ezeket  a lépcsőfokokat járta meg Palvin Barbi is, aki már szerepelt VS-bemutatón, de nem tartozott a hivatalos modellek közé. Eddig!

Palvin Barbarát éppen Danny Blue szórakoztatja

Palvin Barbarát éppen Danny Blue szórakoztatja

Ezzel olyan modellekkel került egy listára, mint Heidi Klum, Claudia Schiffer vagy Gisele Bündchen. A 25 éves szupermodell az első magyar, akit ez a megtiszteltetés ér. A People magazinnak adott exkluzív nyilatkozatából az is kiderült, hogy hónapok óta titokban kellett tartania a nagy hírt. Amikor közölték vele, éppen Magyarországon volt és először a barátját hívta, majd leszaladt a szülei hálószobájába, hogy elmondja a nagy hírt.

Instagram oldalán ezt írta: „Nagyon büszke vagyok rá, hogy Magyarországot képviselhetem, köszönöm a családomnak és a Victoria’s Secretnek, hogy mindig hittek bennem.”