Stílus

Oszkár herceg édes és morózus

Oszkár herceg, a svéd Viktória koronahercegnő 3 éves kisfia jobb programot is el tudott volna magának képzelni, mint az alattvalók előtt ácsorogni. Ennek megfelelően roppant szigorú tekintetét vette fel.

Viktória svéd koronahercegnő a napokban ünnepelte névnapját, és a szokásoknak megfelelően családjával együtt fogadta az az alattvalók gratulációját. Stockholmban még meglehetősen hűvös van ezekben a napokban, nem csoda, ha a gyerekek, a 3 éves Oszkár herceg és 7 éves Esztella hercegnő is vastag kabátban, sálban, sapkában lépett a stockholmi királyi palota elé.

Viktória svéd koronahercegnő és gyermekei (Fotó:facebook.com/victoriabernardotte)

Viktória svéd koronahercegnő és gyermekei (Fotó: Facebook.com/victoriabernardotte)

Esztella hercegnő rózsaszín kétsoros gombolású kabátban, kötött sapkában, fehér kesztyűben és csizmában, míg öccse férfias sötétkék kabátban, kordbársony nadrágban és apró síkesztyűben ballagott szülei mellett.

Viktória svéd koronahercegnő férjével Dániel herceggel, és gyermekeivel  Esztella hercegnővel és Oscar herceggel (Fotó:facebook.com/victoriabernardotte)

Viktória svéd koronahercegnő férjével Dániel herceggel, és gyermekeivel Esztella hercegnővel és Oscar herceggel (Fotó:Facebook.com/victoriabernardotte)

Ám Oszkár herceg valamiért vigasztalhatatlan volt, és ahogy a képekről kiderül meglehetősen unta a protokollt. És egyébként is lett volna jobb elfoglaltsága a gyerekszobában…