Stílus

Így szabadult óvadék ellenében a Született feleségek színésznője

Felicity Hoffmann 12 órát töltött letartóztatásban, 250 ezer dollár óvadék ellenében távozhatott szabadlábon a Los Angeles-i bíróságról.

Csakhogy majdnem a legfontosabbal kezdjük: Felicity Huffman tengerészkék melegítőfelsőben, hasonló színű nadrágban, fekete cipőben, szemüveggel az arcán, haját lófarokba fogva távozott nemrégiben a Los Angeles-i belvárosi bíróság épületéből. Azt is mondhatnánk, igazi szabaduló ruhatár…

Felicity Huffman (Fotó: Shutterstock)

Az egykori Született feleség született csillag lenne…? (Fotó: Shutterstock)

Tette mindezt azután, hogy 12 órát töltött letartóztatásban, miután saját lakásából tegnap FBI ügynökök bilincsben vitték el. S hogy i a vád? Nem kevesebb, mint hogy Huffman és rajta kívül még 50 ember az egész Egyesült Államokra kiterjedő csalási ügyben vett részt. Az ügy vádlottjai lefizették az elit egyetemek megfelelő oktatóit, hogy gyermekeik felvételi pontszámait hamisítsák szebbre – azaz, ha szükséges, olyan pontszámot produkáljanak, amellyel a gyerek bejut az intézménybe.

Arról, hogy Huffman legidősebb lányát Sofiát 15 ezer dollárral segítette hozzá az egyetemi felvételhez – rögzített telefonbeszélgetés a bizonyíték. Az FBI ugyanis már jó ideje figyelte az általuk összeesküvésnek nevezett csalásfolyamatot. Huffmanra tegnap csaptak le, és azonnal őrizetbe helyezték.