Kultúra

Közel 40 nő, egy színpadon

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Dáma Lármát. Március 22-án a Dürer Kertben közel negyven női zenész lép színpadra, különféle formációkban, más-más stílusokkal.

A csajok újra egy műfajokon átívelő repertoárral készülnek, ahol jól megférnek egymással ismert slágerek és kuriózumok is. Lesz vérbeli klasszikus a hatvanas vagy a hetvenes évekből ugyanúgy, ahogy a legfrissebb kedvencekből is válogattak a fellépők. De felelevenedik majd a nu metal-éra is pár dal erejéig, instrumentális nóták is megszólalnak, és időnként a pop felé is kikacsintgatnak a fellépő hölgyek.

Dáma Lárma, immár harmadszor Fotó: facebook.com

Dáma Lárma, immár harmadszor Fotó: facebook.com

A főszervezők egyre inkább igyekeznek színesíteni az eseményt minél több zenei stílus beengedésével. A cél, hogy show-t varázsoljanak a színpadra, és ehhez, ha a dögös csajok látványa nem lenne elég, akkor jönnek a táncosok produkciója.

Az estén összeállnak a „Hammeres csajok”, a színpadon lesz a Nail Records és az EDGE Records több zenekarának énekesnője: együtt lép fel Besnyő Gabi (Nova Prospect), Dudás Ivett (Tales of Evening), Horváth Anett (Leecher) és Király Anna, akik ezúttal egy közös dallal rukkolnak elő. Tiszai Vivi és Muck Évi instrumentális ‘drum and bass’ produkciót adnak elő és Vivi hozza zenekarát is, a Holy Chicks-et. Továbbá ott lesznek többek között Máté Évi, Jung Andi, Karai Anna, Bulatovic Évi, Jaksa Adri, Roboz Réka, Szibilla Margó, Bokor Ria, Szölgyémi Melinda, Antal Lilla, Jakab Kitty és még sokan mások is. Ennyi csajhoz egy műsorvezető is dukál, de természetesen ő sem lehet férfi. Az estet Kiss Orsi ‘Kisó’ vezeti.