Otthon

Ingyenesen olvasható, nézhető és letölthető a Kámaszútra

Mindenki hallott már az erotika és a szex tudományának évszázadokon át írt hatalmas összefoglalásáról, a Kámaszútráról.

Valamennyi hírügynökség beszámolt arról a hírről, hogy az egyik – ha nem a legnagyobb – bútoráruház megjelentette a Kámaszútrát.

Egy kicsit is józan ésszel hihetetlennek tűnt az a dolog, mert nehezen volt elképzelhető, hogy már a bejáratnál egy nagy 18-as tábla várja az érkezőket, és sem a kamaszok, sem a kisebbek nem mehetnek be. Pedig hogy szeretem a színes labdákban tengerében játszadozó kölyköket a gyermekmegőrzőben.

De, a hír alatt ott volt a link is, hogy videó is van a dologról, meg link, ahol PDF alakban lehet letölteni a könyvet, sőt, kép magáról a könyvről.

kam01_resize

Persze, az embernek mindenféle gondolatai támadnak. Hogy a micsoda szerencse, mert ha most akarnám megrendelni az internetről, akkor is jóval kétszázezer fölött lenne az ára, az is akciósan, háromszázról leértékelve.

kam02_resize

Nem, ez nem lehet. De, mivel történetünk az interneten zajlik, a könyve bele lehet lapozni. Felütöm találomra, és rögtön a Lótusz virág fejezetnél találom magam. Körül kell néznem, hányan figyelnek a családból…, pedig én nem is olyan vagyok, és ez egy bútoráruház honlapja, én nem tehetek róla, hogy ilyen malacságok…

kam03_resize

Mert abban biztos vagyok, hogy a következő oldalon valami olyasmi fog történni, amit itt be nem mutathatok, le nem írhatok.

kam04_resize

Így is hosszú percekig kerestem valami illusztrációt, hogy érzékeltessem, én már találkoztam India tömény erotikájával a kadzsurahoji templomnál, ahol mindent kifaragtak, ami nővel és férfival történhet, vagy inkább nőkkel és férfiakkal. (Sőt, voltak ott négylábúak is, de ezt most ne feszegessük.)

kam05_resize

Nehéz volt a hatalmas építményen szerelmeskedő emberiségről olyan részletet találni, amely még nem erkölcs- és törvénysértő, de hűen bemutatja, hogy ez egy valóságos kőbe vésett enciklopédiája a férfi-nő kapcsoltnak. Ha én UFO lennék, Kadzsurahojban szállnék le, hogy az embert tanulmányozzam.

kam06

Persze, mifelénk nem ismerik igazán a Kamaszútrát. Pornónak tartják, holott valóban enciklopédia. És tényleg benne van minden, ami nővel és férfival történhet. Minden. Az első pillanattól, a vágyakozáson át a találkozásig, majd az együttélés és az elválás percéig. Mert elválunk, hiszen meghalunk. Vagy még előtte véget ér közös utunk, mert ráununk. A Kámaszútra egyik fejezete a 150-ből 28 pontban fogalmazza meg a lekoptatás lehetséges változatait. Például, hogy nem viszonzod a férfi kedvességét, megalázod, rossz szokásait felhánytorgatod, olyan dolgokat kérsz, amit a ő nem tud megadni, végül elzavarod.

kam07_resize

A Kámaszútra hatalmas mű, nem az a kis könyvecske, amivé silányították, mindenféle póz képes bemutatására. Próbáltam elképzelni svéd változatát. De, miért is ne lehetne Svédországban is komoly tudás ezekről a sikamlós dolgokról. Úgy mondják, a 80-es években különféle magazinokban és videókban tárták a világ elé magasfokú jártasságukat a sikamlósabb tudományokban.

kam08_resize

Ismét körülnéztem, vettem egy nagy levegőt, virtuálisan megnyálaztam az ujjamat, és digitálisan lapoztam egyet a svéd Kamaszútrában.

kam09_resize

Igen, ez fogadott. Se nő, se férfi, csak egy üres ágy. Egy hirdetés. Megint bedőltem egy hirdetésnek, megint hagytam átverni magam. A saját meglódult fantáziám vitt be az áruházukba.

De, csak engem? Mondd csak, te miért ülsz itt mellettem, és olvasod ezt a bejegyzést?