Szerelem

Ezek a legszexisebb fehérneműk a férfiak szerint

A jó házasság alapja lehet a szép bugyi. Ez nem csak egy közhely, igenis sok múlik azon, hogy mennyire csábító és szexis egy nő fehérneműje a kapcsolatban.

Nem csak az elején kell hódítani, hanem a házasság ötödik, tizedik, vagy huszadik évében is, vagy legalább meg kell próbálni.

Fotó: iStock.com/vadimguzhva

Fotó: iStock.com/vadimguzhva

Klasszikus fekete és fehér

A színek közül első helyen az igazi klasszikus fekete áll. Egy felmérés szerint a férfiak 63 százaléka imádja, ha  a párja fekete vagy fehér színű bugyiban és melltartóban van. Ugyanehhez jön a csipke is, ami elég csak szolidan, de azért legyen. Az sem baj, ha a csipke rész más színű, a pirosat, a lilát és a szürkét is előnyben részesítik a férfiak. Ám ne legyen masni. Attól a legtöbben kiborulnak, ahogy a szilikon pánttól is.

Fotó: iStock.com/bb-doll

Fotó: iStock.com/bb-doll

Vörös body

Ez is lehet fekete vagy fehér, de mégis a legtöbben a vörös színre szavaztak, ha bodyról van szó. Ennek a ruhadarabnak a népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnőtt. Itt se legyenek flitterek és szegecsek, és az sem baj, ha push-up rész sincs benne, hanem csak egy vékony csipkerész takarja a mellet.

Francia bugyi és tanga

Akár egyenlőség jelet is tehetnénk a kettő közé, mert legalább annyian részesítik előnyben a tanga bugyi különböző fajtáit, mint a franciabugyit. Figyelem, nem összekeverendő a „nagyibugyival”, és itt abszolút kötelező elem a csipke. A klasszikus bugyi fazon viszont most idejét múlt, a legtöbb férfi nem is emlékszik arra, hogy mikor találkozott ilyennel utoljára.

Képünk illusztráció. Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Képünk illusztráció. Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Hálóruha, neglizsé

A szexi bugyi is hiába való, ha utána előkerül a kinyúlt, ezer éves, pamut póló, mint hálóruha. Bár sokak szerint ez is szexis – pont, mint a férfi ing a nő meztelen testén – azért érdemes egy-két szatén vagy selyem hálóruhát beszerezni. Itt lehet klasszikus ruha fazon, vagy a vagányabb rövidnadrágos. A lényeg, hogy felébressze a vágyat és jól essen hozzáérni, akár este, akár reggel.