Te + Én

5 módszer, amivel sikeresebb lesz a netes párkeresés

Hónapok, esetleg évek óta fent vagy a netes párkereső oldalakon? És mégsincs siker? Segítünk!

Régóta próbálkozol már? Lehet, hogy nem is a másik féllel van a gond, hanem csak nem elég jó az adatlapod. Az a cél, hogy észrevegyenek, és megjegyezzenek.

Fotó:http://kaboompics.com

Ezt ne! (Fotó:http://kaboompics.com)

1. Felejtsd el a tükrös szelfiket!
Inkább a nőkre jellemző ez a profil, de az biztos, hogy a férfiakat egy ilyen képpel a világból ki lehetne kergetni. Töröld! Biztos, hogy van egy a barátod, vagy barátnőd, aki tud rólad egy jó képet csinálni a telefonoddal. Ahonnan nem kell „levágni” három másik embert, és ahol nem takarja ki valamelyik testrészedet maga a telefon. Igényességet és visszafogottságot mutat egy jó kép, ami sokkal szimpatikusabbá fog tenni.

2. Több fotót tegyél fel!
Igen, ne csak egy kép szerepeljen rólad. De ne is olyan, ami 15 éve készült, és közben 15 évvel és 15 kilóval is több vagy. Legyen arckép, legyen egész alakos, és az sem baj, ha például a melledet nem teszed azonnal közszemlére. Persze, ezt csak abban az esetben érdemes megfogadni, ha tényleg komoly párt keresel, minden másra az „egyéb” képek is megteszik.

Szelfi helyett legyen igazi kép! (Shutterstock)

Szelfi helyett legyen igazi kép! (Shutterstock)

3. Ne csak emojikkal kommunikálj!
A „szmájli” nem válasz. Használhatod a közkedvelt figurákat, hiszen írásban már ezekkel fejezzük ki az érzelmeinket. Egy kacsintás, egy szomorú fej és máris más hangulata van a beszélgetésnek. De, ha szavak helyett használod, akkor egy idő után elvész a kommunikáció lényege.

4. Legyél humoros!
A humor az élet nagy ajándéka. Mutasd meg, hogy neked is van. Mert van, ahogy mindenki másnak. Csak mindenkinek más. Kerüld a szarkasztikus humort, elsőre, ha valaki nem érti, rémisztő is lehet. De faragatlan és morbid se legyél, itt is az arany középút a legjobb. Segíthetnek a vicces videók, mert, ha közös érdeklődési kört találtok, akkor onnan már egyenes út vezet a nagy röhögésekhez.

nevető középkorú pár (shutterstock)

5. A legfontosabb: legyél őszinte!
A legrosszabb, amit egy randi oldalon tehetsz, ha megjátszod magad, és hamis képet mutatsz. Mit érsz el vele? Megtudod játszani magad egy életen át? Fedd fel a hibáid, sokkal esendőbb és kelendőbb leszel. Nem kell persze rögtön mindent a másik orra alá nyomni, hagyd, hogy valamire majd ő jöjjön rá. De az őszinteség olyan dolog, amit nem lehet kikerülni, se írásban, se később, személyesen. Hidd el, ezt mind a két fél értékeli.