Stílus

Jennifer Lopez a végzet asszonya volt az Oscaron

És ez még csak nem is túlzás! Igaz, kétszer öltözött át.

Az idei Oscar-díj átadón  Jennifer Lopez esetében vált valóra az a gyönyörű mondás, miszerint a napra lehetett nézni, de rá, bizony nem! Történetesen azért, mert Lopez földig érő, hosszú ujjú, garbóban végződő ezüst ruhája minden fényt visszavert. Mintha ezernyi apró tükörbe öltözött volna a Grammy-díjas énekesnő!
Majd az Oscar-gála után következett a Vanity Fair magazin kihagyhatatlan partija, amire értelemszerűen az ember nem megy ugyanabban a ruhában. A két eseményt ugyan csak néhány óra választotta el egymástól, valamint sokak esetében egy fodrász, egy sminkes és egy újabb ruha.

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő megérkezik a Vanity Fair magazin partijára a 91. Oscar-gála után a kaliforniai Beverly Hills-ben 2019. február 24-én. MTI/AP/Invision/Evan Agostini

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő megérkezik a Vanity Fair magazin partijára a 91. Oscar-gála után a kaliforniai Beverly Hills-ben 2019. február 24-én.  (MTI/AP/Invision/Evan Agostini)

J-Lo erre a partira Zuhair Murad divattervező metélfényű sötétkék felvágott ruháját választotta, amelynek felső része egy kagylóhéjat formázott. Mindehhez persze hullámos haj szükségeltetett – reflektálva a ruhán kirajzolódó hullámokra. A végzet asszonya ezen az estén (mint annyi más alkalommal is) lehengerlő volt, amiből nekünk pillanatnyilag egy csöppnyi irigység marad mindössze…