Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelem

Szex az első randin: tilos vagy mehet?

Már az elején leszögezem: ez nem az egyéjszakás kalandokról szól. Annak pont az a lényege, hogy ismeretlenül lecsapjon a kémia, vagy a vágy, vagy bárminek nevezzük, és győzzön a szex. De mi van, akkor ha randiról van szó? Első, harmadik, tizedik? Ki találta ki ezeket a szabályokat.

Mindenkinek van egy erkölcsi szabályrendszere. Ehhez akkor is tartja magát, ha nehéz. A randizás nem megy ki a divatból. Bár átalakult, és néha rá sem ismerünk, de a randevú még él. A „mit vegyek fel” kérdésen túl, a másik komoly gondot a „mikor feküdjek le vele” okozza. Van, aki itt is a kémiára hagyatkozik, és van, aki a „három randi” elvéhez ragaszkodik. De ki jár jobban?
A legfontosabb, hogy bármit gondoltunk el, ne fogjuk vissza magunkat. Az elvek olykor korlátok közé szorítanak, és lehet, hogy valami nagyon jótól fosztanak meg. Mert, miért ne lehetne éppen a nagy ő az, aki már az első vacsora után ágyba akar vinni. Ugyanakkor lelkiismeret-furdalásink se legyen, hiszen semmi erkölcstelent nem történt, a fehér ruha a templomban már csak az illúzióját adja meg a szűziességnek.

elsőrandis.szex3

Ráadásul, ha lekerül a „milyen lesz az első vele” feszültség, akár még nagyobb lesz az összhang. Persze, csak ha jól sikerült az együttlét. A szex ugyanis megkönnyíti a döntést, hogy érdekel-e a másik, van-e értelme a második randinak. Hisz, ha nincs kémia, mehet az egész a kukába.
Vannak persze trükkök – Bridget Jones bugyi, szőrös láb – amivel saját magunkat is visszatarthatjuk, hiszen mégsem akarjuk az első alkalommal lelombozni a nagy Ő-t, vagy éppen a kicsit. Jó, jó, van, akinek így is sikerült, de a kivételeket is ismerjük. Egy azonban biztos: ha szex után nem hív és nem ír, akkor soha nem akart tőled semmi komolyabbat. Ne keresd, és gyárts elméleteket. Nézz új randi után!