Szerelem

A nők választanak

Sokáig úgy gondolták, hogy a férfiak vadászösztöne nyomán jönnek létre a kapcsolatok a pasik és a csajok között, de mára ezt megcáfolták!

Hosszú ideig én is abban a hitben éltem férfiként, amikor megtetszett egy nő és vettem a bátorságot hozzá, hogy megkíséreljem megismerni, amire ő pozitívan reagált, majd esetleg egy kapcsolat alakult ki belőle, akkor ez az én ellenállhatatlan sármomnak, megnyerő stílusomnak és persze utánozhatatlan beszélőkémnek volt köszönhető.

Aztán, ahogy teltek az évek és egyre rutinosabb lettem, rá kellett döbbennem az igazságra, hogy ez bizony másképp működik. Tulajdonképpen derült égből villámcsapásként egy barátomtól hallottam először: “a lányok választanak” mondatot, ami éppen akkor hangzott el, amikor éppen mi felfigyeltünk fel két hölgyre egy szórakozóhelyen.

Én naivan rákérdeztem a havernál, hogy neki melyik lány tetszik, mire a fentebb idézett mondat volt a válasz. Ekkor visszakérdeztem, hogyan gondolja ezt, majd felvilágosított, hogy a lányok már leosztottak minket egymás között, hiszen hosszú percek óta szemeztünk velük.

Majd azzal folytatta okításomat, hogy nekünk azt kell helyesen eltalálnunk, hogy ők mit sorsoltak nekünk, mert ha nem érdekelnénk őket, ügyet sem vetettek volna ránk.

Szóval valahogy így fejlődik a férfiak nőszerzésről alkotott teóriája, bár ezekben a szituációkban sincs két ugyanolyan eset, akkor és ott ez nagy hatással volt rám, a későbbiekben pedig igyekeztem jól sáfárkodni a megszerzett tudáskinccsel.

csajozás1