Szerelem

Szerető voltam!

Több olyan nővel beszélgettem, akik évekig voltak szeretők, azaz nős férfiak partnerei.

A megkérdezett hölgyek egyöntetűen azt mondták, mikor megkérdeztem, hogy miért volt jó szeretőnek lenni, hogy azért, mert ők csak a jót kapták a partnerüktől. A legtöbb férfi, illetve nő, aki szeretőt tart lényegében partnerénél kapja meg a pozitív visszajelzéseket, melyre bizony egy felnőtt férfinak is szüksége van, nem csak a nőknek, akármit is mutassanak kemény, kőszikla jellemükből az erősebbik nem példányai.

Amikor arról kérdeztem a volt szeretőket, hogy ők mégiscsak amolyan hiánypótló státuszban vannak, azt mondták, hogy szerelmesek voltak a férfiba, így ezt ők akkor és ott nem így élték meg. Izgatottan várták a találkozásokat, a lopott alkalmakat, órákat, elmondásuk szerint volt egy romantikus bája az egész szituációnak.

szerető.voltam1

Ez egészen addig működőképes is, amíg rá nem döbben a szerető a státuszra. Na ilyenkor kerül képbe a hitegetés, mert abból is egyöntetűen jutott a hölgyeknek. Romokban a házasságom, veled akarok új életet kezdeni! Csak téged szeretlek, elhagyom a feleségem. Ezek és hasonló mondatok nem ritkák, ám általában semmi sem valósul meg belőlük, hiszen a szeretőt, akár, hogy is csűrjük-csavarjuk kihasználják.

Amikor szükség van rá felhívják, ámítják, majd eldobják. Persze előfordul, hogy valaki tényleg elhagyja a családját a szeretője miatt, ami erkölcsileg korántsem megkérdőjelezhetetlen, ám ez az esetek kis százalékára igaz. Ha teheted ne bonyolódj ilyen zűrös ügyekbe, mert a végén úgyis megégeted magadat és abba sem árt belegondolnod, hogy hogyan éreznél, ha te lenné a feleség, mert te az a bizonyos “másik nő vagy”!

szerető.voltam0