Stílus

Ütött az órád! - Ezt kapta ajándékba Jennifer Lopez

Mindenkinek jár valami apró ajándék Valentin napra. Ellen DeGeneres szellemes meglepetése időszerű lehet J.Lo életében.

Ha képletesen is, de felütöd a nagy külföldi pletyka lapokat, ha a női oldalakon szörfölsz, nyilván nem meglepődsz meg azon, hogy ma a csapból is a Valentin nap folyik. Sztárok, celebek nyilatkoznak arról, micsoda pompás találmánynak gondolják ezt az amúgy kereskedelmi fogásra építő napot, milyen megható, hogy ilyenkor mindenki rohan a virágárushoz, az ékszerboltba, és vásárol, vásárol, vásárol… És persze ő is ajándékot kap, hiszen a férfi, álmai férfija zen a napon sokkal jobban kitesz magáért,  mint az unalmas, szürke hétköznapokon.

Jennifer Lopez a MET gálán 2018-ban. (Fotó: Shutterstock

Jennifer Lopez a MET gálán 2018-ban. (Fotó: Shutterstock

Tényleg isteni szerencse, hogy van ilyen nap is az évben – halkan tesszük hozzá, hogy ugye nem kérdés, szeretetünk, szerelmünk az év másik 364 napján is kifejezhető apró figyelmességekkel. Például egyszerűen azzal is, hogy tényleg odafigyelünk a másikra. Hogy meghalljuk a gondjait is, hogy osztozunk az örömeiben és a fájdalmaiban is.

Szóval, a sztárok. Jennifer Lopez, a majdnem kortalannak tűník, de idén már 50 éves világsztár Ellen DeGeneres show műsorába volt hivatalos. Ellen nagy mestere a humornak, jó érzékkel mondogat oda meghívott a vendégeinek. Lopezt is meglepte egy kis aprósággal. Egy óriási órát ajándékozott neki, melynek belső lapján ő és legújabb szerelme, Alex Rodriguez látható, amint éppen megcsókolják egymást. Itt az idő! – mondta Ellen, (azt is mondhatta volna, ütött az órád), amellyel természetesen arra utalt, hogy ideje lenne már az eljegyzésnek… Lássuk be, ennél szebb Valentin napi ajándékot talán mi magunk sem tudnánk kigondolni!