Otthon

Magyar fotós a világsiker előszobájában

Ha megnézed a versenytársak képeit, te is úgy fogod érezni, Dalma esélyes a győzelemre

Egy szentendrei fotós, Szondy Dalma így számol be közösségi oldalán sikeréről:

„Kedves ismerőseim!

Hihetetlen, de bekerültem a Sony World Photography open versenyének still life kategóriájában a top 10-be Mindennapi konstruktivizmus című fotómmal. Ez azért is felfoghatatlan számomra, mert a versenyre összesen 327 ezer kép érkezett az egész világról. A képem április 18-tól május 6-ig a Somerset House-ban lesz kiállítva Londonban. Ha épp arra jártok, nézzétek meg!

versenykep

A többi shortlistre került képet itt találjátok:

https://www.worldphoto.org/sony-world-photography-awards/winners-galleries/2019/open/commended/still-life/still-life-2019-open

Ha nem szeretsz kattintgatni, itt egy pillantást vethetsz a versenytársak képeire.

versenytarsa

Szondy Dalma FB-képe

Szondi_Dalma_2

Pár (angol) szó, hogy tájékozottabb légy

A Sony World Photography Awards egy fotósoknak kiírt és évről-évre megrendezett világverseny, ami a World Photography Organization társaság egyik rendezvénye. Ugyancsak ez – a 180 országban tevékenykedő – társaság, jelentős fotóvásárokat tart Sanghajban és San Franciscóban.

A tavalyi győztes: Nick Hannes / Belgium.

Hannes Dubaiban járt, és olyan képeket fotózott a városról, amelyek egyrészt megerősítették elképzeléseinket (vagy előítéleteinket?) a városról, másrészt meg is haladták azokat.

Itt a győztes képe:

Képernyőfelvétel (16410)

Itt pedig látható a többi:

https://www.worldphoto.org/sony-world-photography-awards/winners-galleries/2018/zeiss/winners/winner-garden-delight-nick-hannes

 

Sok sikert, Dalma!