Csillagok

Lady Gaga ezüstben ragyogott

Ráadásul kivételesen saját magára hasonlított a Grammy-díj átadón.

Lady Gaga olyannyira jól nézett ki a Grammy-díj átadó ceremónián, hogy kivételesen képtelenség lenne belekötni. S hogy miért? Mert végre merte vállalni saját magát, azt a fiatal, és igenis szép nőt, aki benne lakik.

Lady Gaga amerikai énekesnő kezében a legjobb popduó, a legjobb pop szóló és a vízuális média számára írt legjobb dal kategóriában átvett elismeréssel a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én. MTI/EPA/John G. Mabanglo

Lady Gaga amerikai énekesnő kezében a legjobb popduó, a legjobb pop szóló és a vízuális média számára írt legjobb dal kategóriában átvett elismeréssel a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én.
MTI/EPA/John G. Mabanglo

Mindebben valószínűleg oroszlán szerepe lehet a Csillag születik című filmnek, amelynek hősnője – a tehetséges ám magát csúnyának tartó Ally – ugyanazokon az akadályokon ment át, mint Lady Gaga. Nem véletlen, hogy az énekesnő sokszor elmondta, mentálisan komolyan igénybe vette ez a szerep, s miután vége volt a forgatásnak átfestette a haját, és igyekezett minél gyorsabban visszaváltozni Lady Gagává.

Lady Gaga amerikai énekesnő a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én. Gaga és Bradley Cooper amerikai színész Shallow című duettje a legjobb popduó kategóriában Grammy-díjat nyert. MTI/EPA/Nina Prommer

( Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

A Grammy-díj átadón, ahonnan egyébként a legjobb szóló popénekes díját (Joanne (Where do you think you’re going?), a Legjobb popduó díját (Shallow – Bradley Cooperrel) és a Legjobb filmhez készült dal díját is elvitte, köszönőbeszédében a zene fontosságára hívta fel a figyelmet.
“Azt mondták, furcsa vagyok. Hogy a megjelenésem, a hangom nem fog működni – idézte fel a kezdeteket. “De aztán a zene kézen fogott, fülön csípett, vitte a hangomat és a lelkemet mindenkihez, az én Kis szörnyetegeimhez, akiket annyira szeretek.”