Stílus

Hűvös színek és elegancia - a kék az új piros?

Előttünk a szerelmesek napja is. Mit válasszunk, ha randira indulunk vagy egy kellemes vacsorát töltünk együtt a férjünkkel?

Idén csodás jégkirálynő outfitekben ragyoghatsz a szerelmesek napján, Bálint napkor is! A Fashion Days divatszakértői elegáns kék és laza, különleges szetteket javasolnak, kis is extraként pedig a fehérneműdivatra is kitérnek.

 

Bálint napi randira (Fotó: fashiondays.hu)

Bálint napi randira (Fotó: fashiondays.hu)

A tökéletes, elegáns jégkirálynő ruha

Várjuk a jó időt, a kék pedig a 2019-es tavaszi szezon egyik sztárja lesz. Februárban már lehet kicsit engedni a kísértésnek és átemelni a ruhatárunkba a melegebb évszak trendjeiből. A kékek közül idén a pasztellesebb árnyalatok lesznek a tavasz meghatározó színei. Ha viszont egy karakteresebb, sötétebb kék ruhára esne a választásod, nyugodtan kombinálhatod egy más, szintén élénk színű kiegészítővel. Ugyanis a colour blocking őrület továbbra is tartani fog 2019-ben, egyetlen megkötés van csak: vad színek mellé letisztult szabás dukál.

Nem kell túlkombinálni!

Sokan abba a hibába esnek, hogy a kényelmet egyáltalán nem tekintik döntő szempontnak az ünnepi szerelésük összeállításakor, pedig csak akkor lehet önfeledten átélni a percet, ha nem kell a feszülő ruha, a szúró csipke vagy az extra magassarkú miatt feszengeni. Egy egyszerű fehér vagy fekete bő szabású ing és farmer kombináció remek szolgálatot tehet Valenin-napon is, és attól sem kell félned, hogy a végeredmény unalmas lesz. Válogass a trendszínek, a vidám, tavaszt idéző kiegészítők közül.

Különleges fehérneműk, kiegészítők a legfrissebb divat szerint

Eddig nem szívesen ruháztál be olyan fehérneműkbe, amelyeket nem tudsz minden nap használni? A szerelmesek napja (február 14) tökéletes alkalom arra, hogy pár különlegesebb darabot is beszerezz. Ha szeretnél kicsit előrelátóbb lenni a választáskor, akkor a kék mellett a pasztell levendula színű darabok között válogass, hiszen ez is divatszín lesz tavasszal. A fehérneműdivat 2019-ben a natúr, egyszerű kényelmes darabok felé mutat, de ezzel egyidőben egy teljesen ellentétes trend is körvonalazódni látszik: ebben a bársonyok, a finom csipkék és az izgalmas részletek is helyet kapnak.

Next body_Fashion Days_11.999 Ft