Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelem

Nők és a felnőtt filmek

A közvélemény kutatások szerint manapság a nők is rendszeresen néznek pornó filmeket, sőt már külön nekik szóló kategória is létezik.

Magam is meglepődtem, mikor női ismerőseim kendőzetlen őszinteséggel meséltek arról, hogy bizony mikor nincs partnerük bizony gyakorta néznek felnőtt témájú netes oldalakat, sőt a statisztikákból megállapítható, hogy a pornó oldalakat látogatónak az egynegyede nő. A legtöbben Ázsiában keresnek fel felnőtt filmes webfelületeket, egy megállapítás szerint a csúcsot a Fülöp-szigeti hölgyek tartják.

nőkésapornó2

Állítólag az ilyen filmek készítői meg is találták a kifejezetten hölgyeknek szóló irányvonalat és egy újabb piaci szegmensnek tekintik őket. A filmesek kérdőívei szerint a gyengébbik nem képviselői elsősorban a nő a nővel tematikát keresik és azokból is az igényes szépen fényképezett, már-már romantikusnak, érzékinek ható darabokat. Erre tudományosan azt a magyarázatot adták, hogy ezekben a típusú filmekben abszolút a nő kerül előtérbe és jobban bele tudják élni magukat egy olyan szituációba, ahol minden csak a nők kielégüléséről, kényeztetéséről és boldogságának beteljesüléséről szól.

nőkésapornó3

Lényegében egy tökéletes szexuális aktust láthatnak, melyben mindkét fél megkapja a kellő törődést, illetve mindketten a csúcsra segítik egymást, ami bizony a való életben ritkábban fordul elő, de ez legyen majd egy másik anyagom témája.nőkésapornó4