Stílus

A Down-szindrómás modell egy kozmetikai márka arca lett

Kate 20 éves és gyönyörű. Nem véletlen, hogy egy kozmetikai márka nagykövete lett. Még akkor sem, ha születésétől kezdve Down-szindrómával él.

Kate Grant neve ma már egyáltalán nem ismeretlen a közösségi oldalakon. A 20 éves ír lány az Instagramon és a Facebookon is szép karriert futott be csodálatos képeivel. A képek pedig nem attól varázslatosak, hogy azokon egy szép szőke lányt látunk szép környezetben, szép ruhákkal,  irigylésre méltó kozmetikai felszereléssel.  Hanem magától a modelltől. Mert Kate Down-szindrómás. Betegsége azonban egy pillanatra sem akadályozta meg abban, hogy megvalósítsa álmát.

Kate Grant Down-szindrómás modell (Fotó: Instagram)

Kate Grant Down-szindrómás modell (Fotó: Instagram)

Kate modell szeretett volna lenni, amihez valójában minden adottsága megvan. De pontosan tudta, hogy egy Down-szindrómás lány akkor is más, mint a többi vele egykorú, ha az arca csak kicsit árulkodik a betegségéről. Mégsem adta fel. Lépésről lépésre nyerte meg magának a divatvilágot. Ma pedig – legnagyobb örömére – ott tart, hogy az angol Benefit Cosmetics márka nagykövete lett. Hát mi ez, ha nem igazi siker, csodálatra méltó teljesítmény és kitartás!  Az alábbi videóból sok minden kiderül a lányról, aki meghódította a világot.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kate Grant (@kategrantmodel) által megosztott bejegyzés,