Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egyéb

Szerezd meg a pasidat, tartsd meg a pasidat!

Egy férfi az ágyban képes bármit bevallani, így a titkok megszerzésére specializálódott szervezek tudományosan is vizsgálják a csábítási technikákat.

Ahogy a nők, úgy a férfiak is szeretik, ha elcsábítják őket, még akkor is, ha az erősebbik nem képviselői folyton a vadászösztönről beszélnek, és főként ezzel magyarázzák a monogámiára képtelen magatartásukat. Ez részben igaz is, ám ha férfit úgy istenigazából elcsábítanak, nem fog vadászgatni, inkább változik majd kezesbáránnyá.
csábítás1
A nők hatalmára hamar felfigyeltek a különféle kémszervezeteknél (CIA, KGB), ahol komoly tudományos munkát fektettek a női csábítási módszerek tökéletesítésére. A kikísérletezett technikáról azt állítják, hogy ha kellő hatékonysággal alkalmazzák, akkor bizony nem igazán lehet ellenne tenni. A tudományosan fejlesztett csábítási útmutató megalkotói szerint a férfi egy engedelmes droid lesz a nők kezében és nem csak imádni fogja a nőt, de valóságos Istennőként tekint rá.
csábítás2
A nőnek elsőként megértőnek kell magát mutatnia, olyannak, akit látszólag érdekelnek a pasi dolgai, legyen szó a barátairól, az autókról, a meccsekről, a munkahelyi sikereiről. Ezzel meg is ismerjük azokat a dolgokat, melyek fontosak neki, így idővel a fejébe fogunk látni. Ezzel együtt a nőnek folyamatosan jeleznie kell, hogy ő egy bevehetetlen vár, egy megmászhatatlan hegy, egy legyőzhetetlen akadály. Ezáltal az úriembert egyre inkább érdekelni fogja, mert állandó kihívást lát benne, igyekszik majd mindent bevetni, míg végül kétségbe esik az eredménytelenség miatt. A nőnek ilyenkor apróbb sikereket lehet engedni a férfinak, de a legszentebb szentségtől távol kell őt tartani, legalább is egy ideig. Kiemelten fontos, hogy a nő irányítsa a kapcsolatukat. Ehhez az kell, hogy a nő képes legyen egyszerre szórakoztató, érdeklődő, okos, vicces, na és persze kiszámíthatatlan lenni. A szakértők úgy vélik a tuti siker az, ha enyhén komolyan és szórakoztatóan kiszámíthatatlan tudsz lenni, amivel a férfit annyira magadhoz kötöd, mint egy hűséges ebet. Kérdés csupán az, hogy tényleg ezt akarod?