Csillagok

Szerelmi horoszkóp a jövő hétre

Szeretnéd, hogy szeressen. Szeressen úgy, ahogyan neked jó. Mire számíthatsz. megmondják a csillagok

Olvasd el, de azért ne vedd túl komolyan!

Fotó: iStock.com/Strelciuc Dumitru

Fotó: iStock.com/Strelciuc Dumitru

KOS (III. 21. – IV. 20.)
A szerelmi életedben stagnálás várható. Te gyorsítanál a tempón, a másik félnek viszont több idő kell. Légy türelemmel, ne siettesd párodat, mert visszariaszthatod a végleges elköteleződésben.
BIKA (IV. 21. – V. 20.)
Valami újba vághatsz bele, amely leköti minden energiádat. Párod esetleg úgy érzi majd, hogy nem jut rá elég idő. Igyekezz nem megbántani szerelmedet.
IKREK (V. 21. – VI. 21.)
Az anyagi dolgaid nem állnak túl fényesen. Törnöd kell a fejed, honnan szerezz még több bevételt. Azért a párkapcsolatodat se hanyagold el.
RÁK (VI. 22. – VII. 22.)
Az álmaid nem adod fel a kedvezőtlen helyzet ellenére sem. Hamarosan fordulhat a kocka és rád talál áll a szerencse, addig is szentelj több időt családodra.
OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 23.)
Változás várható szerelmi életedbe. Rajtad múlik, majd, hogy ez a változás milyen irányú lesz.. A változások már megállíthatatlanok.
SZŰZ (VIII. 24. – IX. 23.)
A türelmed véges, egyre gyakrabban fordul elő, hogy meggondolatlanul megbántasz valakit. vigyázz, hogy türelmetlenségedet ne párod szenvedje meg
MÉRLEG (IX. 24. – X. 23.)
Okvetetlenkedő munkatársad egyre gyakrabban megnehezíti a heti munkát. Menj korábban dolgozni, így megelőzheted a kellemetlenkedő megjegyzéseket, és délután hamarabb szabadulsz, több időd marad a szerelemre
SKORPIÓ (X. 24. – XI. 22.)
Esténként egyre gyakrabban vágyakozol a romantikára, szeretnél elcsábítani valakit. Egyfolytában egy bizonyos személy jár a fejedben. Hívd fel telefonon és kérjen találkozót.
NYILAS (XI. 23. – XII. 22.)

Mérsékelt változásnak nézel elébe, amely a társasági kapcsolataidat érintheti. Egy barátodról remek híreket kapsz, a sorsotok hamarosan pozitívan fogja keresztezni egymást.

BAK (XII. 23. – I. 20.)
Nem hiszel a véletlenben, csak abban, hogy életünk a cselekedeteink következménye. Ritkán tudsz elrugaszkodni a valóság talajától, bár párod máshogyan gondolkodik, egyre jobban szeretitek egymást

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)
Nem szabad ellenségesnek, távolságtartónak lenned az újonnan megismert személyekkel. Felesleges féltékenykedned, légy nyitott. Kincsre bukkanhatsz

HALAK (II. 20. – III. 20.)
Ha jó helyen leszel, jó dolgokra számíthatsz. Ne bújj ki a társasági meghívások alól, a végén nagyon jól érzed majd magát.