Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2017. november 14.

Romantika, kreativitás és spiritualitás jellemezheti a mai napot a csillagok állása szerint. Persze minden jegy másra számíthat, mutatjuk, mire!

Kos

Az érzelmi biztonságra törekszenek ma a Kosok, ezért igyekeznek tisztázni, mit szeretnek, és mi az, amit elvárnak egy kapcsolattól.

Bika

Romantikus hangulatban lehetnek ma a Bikák. Egy esemény rávilágít a számukra, hogy mi a valódi érzelmek és az elképzelt eszménykép közötti különbség.

Fotó:Pixabay/CC0 Public Domain

Fotó:Pixabay/CC0 Public Domain

Ikrek

Egy rutinszerű nap várhat az Ikrek jegy szülötteire. Ha bárki is kizökkentené, ne legyenek dühösek, inkább nézzék meg, mit tanulhatnak a helyzetből.

Rák

Változékony hangulatban lehetnek ma a Rákok. Ugyanakkor meglehetősen kreatívak is, amiben az élénk képzelőerejük is segíti őket.

Oroszlán

Az otthon és a család áll a mai nap középpontjában az Oroszlánok számára. Még az is lehet, hogy egy érdekes történetet ismernek meg a rokonság múltjával kapcsolatban.

Szűz

Megtapasztalhatják a Szűz jegy szülöttei, hogy a rossz kommunikáció milyen ingadozásokat, bizonytalanságokat eredményezhet.

Mérleg

Az előléptetés miatti küzdelem frusztrálttá, zavarttá teheti ma a Mérlegeket. Ne feledjék, hogy az egyensúlyra törekvés az egyik legfontosabb jellemzőjük – ebben a helyzetben is!

Skorpió

Az önismeret és a kapcsolatok elmélyítése játszhat fontos szerepet ma a Skorpiók életében. Ne drámázzanak, inkább törekedjenek a mélyebb kapcsolódásokra!

stocksnap.io/Matthew Kane

stocksnap.io/Matthew Kane

Nyilas

Ma valahogy háttérbe szorulhat a Nyilasok optimista énje. Ne hagyják figyelmen kívül a negatív érzelmeket, nézzenek azokkal szembe – ha kell, egyedül!

Bak

Kételkedhetnek önmagukban vagy a kitűzött céljaikban ma a Bakok. Keressenek hasonló gondolkodású embereket, akikkel jobban megértik magukat!

Vízöntő

A karrierükre koncentrálhatnak ma a Vízöntő jegyűek. Talán egy másik munkán jár az eszük? Ne döntsenek meggondolatlanul!

Halak

A spiritualitás kap hangsúlyt a Halak jegy szülötteinek a mai napon. Ez lehet lelki, kreatív vagy gyógyító jellegű.