Otthon

Ajándékötletek szétszórt barátoknak

Biztosan mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki minden találkozóról legalább 15 percet késik, aki folyton elveszti a kulcsait, és néha úgy tűnik, mintha azt sem tudná, hogy milyen nap van. Az év vége általában a számvetés időszaka, amikor átgondoljuk, hogy mit akarunk másképp csinálni a következő évben. Talán egy jól eltalált karácsonyi ajándékkal segíthetünk neki, hogy jövőre kicsit összeszedettebb legyen.

Asztali rendező

Ő az, akinek az asztalán mindig igazi káosz uralkodik. Lehet, hogy rendet rak, de egy hét sem kell, és megint újra a feje tetejére áll minden. Ha kap tőlünk ajándékba egy igazán mutatós, jól használható rendezőt, az talán segít majd fenntartani a rendet a jövő évben.

https://www.instagram.com/p/BVTUz1wjXSj/?tagged=deskorganizer

Táskába való neszesszer vagy irattartó

Hosszú perceket vesz el az életéből, hogy a hatalmas táskájának alján kutakodva keres valamit, amire azonnal szüksége van. Vegyünk neki egy szép neszesszert vagy egy klassz irattartót, ami elfér bármelyik táskában, és segít megelőzni a káoszt.

Egy szuper határidőnapló

Ne túl nagyot, mert akkor nem viszi magával, de ne is túl kicsit, mert akkor sosem kerül elő a táska mélyéről. Legyen szép, amibe öröm írni.

https://www.instagram.com/p/BbZFL2znA0n/?tagged=2018diary

Ajtóra akasztható rendszerező

Jól jöhet a fürdőszobába, a hálószobába vagy a gardróbszekrénybe is. Ha egy apró táskában nehezen találja meg a dolgait, el tudjuk képzelni, hogy mi lehet a fürdőszobájában vagy a ruhásszekrényében, ahol sokszor a reggeli kapkodásban kell elővarázsolni egy-egy fontos kelléket. Egy ilyen rendszerezőnek biztosan hasznát fogja venni.

Egy vidám, színes karóra vagy ébresztőóra

Talán ez nem is szorul magyarázatra, bár valószínűleg nem azért késik, mert nem tudja, mennyi az idő, talán ezzel eszébe juttathatjuk, hogy ideje felnőni. Ráadásul, ha egy vidám, színes karórát választunk, biztosan szívesen hordja majd. Ha az ébresztőóra mellett döntünk: legyen minél hangosabb.

https://www.instagram.com/p/BbXS50zl-Uk/?tagged=alarmclock

Egy kulcstartó, ami a táskához erősíthető

Legyen rajta egy kis lakat vagy egy apró karabiner, amivel hozzácsíptethetjük a táskánk belső zsebéhez az egész kulcscsomónkat. Nemcsak arra jó, hogy ne veszítsük el, hanem arra is, hogy egy mozdulattal a kezünkbe akadjon, mikor keresni kezdjük a táskánk mélyén.

Egy új telefontöltő

Mert abból sosem elég. Biztos, hogy elveszített már jó néhányat, így egy új töltő vagy egy külső akkumulátor biztosan nagy örömet fog szerezni neki.