Csillagok

Őszi/téli randevúk a horoszkópunkra hangolva

A legklasszabb randihelyszíneket nehéz kiválasztani, hiszen olykor nem is tudjuk eldönteni, vajon minek örülne a másik, mihez lenne kedve, mi az, ami tetszene neki. Persze lehet, hogy éppen egy éttermi vacsorával jutunk el a választottunk szívéhez, de az is előfordulhat, hogy ennél egy kicsit több szervezésre lesz szükségünk. Segítségül íme néhány tipp az őszi/téli randevúkhoz a horoszkópunkra hangolva!

Kos

Irány a lejtő! Természetesen valami aktív időtöltésnek örülnek a Kosok, mint például egy hegyvidéki randevú, ahol esetleg síelni, snowboardozni is lehet.

Bika

Valószínűleg nem okozunk meglepetést, ha eláruljuk: a Bikák egy csendes, meghitt, romantikus randevúnak örülnek a legjobban a kandalló tüze mellett. Finom falatokkal, forró italokkal, természetesen.

Ikrek

Akár hisszük, akár nem, az Ikrek állítólag egy antikváriumi randinak örülhet a legjobban. A régi könyvek illata teljesen elvarázsolhatja a jegy szülötteit. És persze az üzlet hangulata is meglehetősen romantikus lehet.

Fotó: Unsplash/ Ben White

Fotó: Unsplash/ Ben White

Rák

A Bikákhoz hasonlóan a Rákok is inkább kényelmes típusok, vagyis egy otthoni összebújós, sütizős, filmnézős randevúval nemigen lőhetünk mellé az ő esetükben sem.

Oroszlán

Mi másról szólhat a randi egy Oroszlánnal a téli időszakban, mint egy romantikus korcsolyázás a közeli (mű)jégpályán? Kézen fogva siklani a jégen – aligha lehet valami romantikusabb a jegy szülöttei számára.

Szűz

Szeretik a természetet, ezért egy kellemes vagy éppen játékos és szórakoztató szabatéri programnak biztosan örülnek a Szűz jegyűek. Például egy hógolyócsatának vagy csak egy nagy kirándulásnak a hegyekben.

Mérleg

Szeretik a szépet, a harmóniát, az egyensúlyt a Mérlegek, ezért egy séta egy szép helyen jó ötletnek tűnik, ha randizni szeretnénk velük. De akár egy kör a karácsonyi vásárban is jó lehet – persze csak ha nincs nagy tömeg!

Skorpió

A Skorpió szereti a kényeztetést, a hidegebb évszakokban is ragaszkodik a meleghez. Vagy éppen egy forró fürdőhöz, amire valószínűleg soha nem mondana nemet. Esetleg egy wellnesshétvége?

Nyilas

Felejtsük el a kényelmes kanapét: a Nyilasok imádják a kalandokat. Menjünk velük a szabadba, kiránduljunk, másszunk hegyet, túrázzunk egy nagyot. Garantáltan nem fogunk unatkozni mi sem!

Bak

Építsünk közösen hóembert a Bak párunkkal, de a karácsonyi vásár az ő esetükben is jó randiötletnek tűnik. A lényeg, hogy a szabadban legyünk velük, de azért nem kell túlzásba esni!

Vízöntő

Kerti parti ősszel vagy télen? Miért ne? Rakjunk nagy tüzet, keressük elő a meleg takarókat, és máris kész egy romantikus szabadtéri program a jegy szülöttei számára.

Halak

Jég ide vagy oda, ők ősszel és télen is imádják a vizet. Ezért bármivel, ami a vízzel kapcsolatos, nem lőhetünk mellé. Vagy akár egy finom halvacsorára is elhívhatjuk a Halak párunkat, nem fog megsértődni!