Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2017. november 13.

A Bakok nehéz lépés előtt állnak, a Bikák azonban kellemesen csalódnak valakiben. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Félelmeink olyan döntésekre kényszeríthetnek, melyeket később megbánunk. Inkább vegyünk néhány mély lélegzetet, és gondoljuk végig, valójában mitől is rettegünk annyira.

Bika

Valaki új oldaláról mutatkozik meg előttünk, ami kellemes csalódást okoz. Még az is lehet, hogy egészen más szemmel kezdünk tekinteni rá ezután.

Ikrek

Minden erőnkre szükségünk lesz, hogy leküzdjük a ránk váró akadályokat – szerencsére a csillagok állása most nekünk kedvez, így brillírozni fogunk minden területen.

Rák

Meglehet, hogy kompromisszumot kell kötnünk egy szívünkhöz közel álló ügyben, de fontos, hogy a saját érdekeinket is szem előtt tartsuk, és hangot adjunk a véleményünknek. Ha bizonytalanok vagyunk, hogy helyesen döntünk-e, beszélgessünk a dologról valakivel, akiben maximálisan megbízunk.

Oroszlán

Nagy változások kapujában állunk, de ez bármennyire is ijesztő, szembe kell néznünk vele. Meggondolatlanul azonban ne ugorjunk fejest semmibe, mert annak sokáig ihatjuk a levét.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Szűz

Fájó felismerésre jutunk egy olyan dologgal kapcsolatban, amiről eddig azt hittük, megéri a befektetett munkát. Ám semmiképp se hagyjuk, hogy ez visszavessen minket céljaink elérésében.

Mérleg

Dilemmába kerülhetünk egy magánéleti kérdésben, de ha a megérzéseinkre hallgatunk, jó döntést fogunk hozni. A munkahelyünkön némi bosszúsággal kell ma számolnunk.

Skorpió

Igazságérzetünket ma nagyon bánthatja valami a munkahelyünkön, de mielőtt hangot adnánk ennek, mérlegeljük a következményeket. Van, amikor a hallgatás a legjobb megoldás.

Nyilas

A fölösleges bosszankodások felemésztik az összes energiánkat, ezért próbáljunk ne olyan véresen komolyan venni mindent. Csak a hozzáállásunkon múlik a dolog.

Bak

Egy olyan lépés előtt állunk, ami nagyon félelmetes számunkra. Mitől tartunk annyira? Ha megvan a válasz, már nem is lesz olyan nehéz meglépni a dolgot.

Vízöntő

Egy szívünkhöz közel álló személynek a segítségünkre lesz szüksége, de fontos, hogy az egész problémát ne vállaljuk át tőle. Ezt a harcot neki kell megvívnia, mi csak a szükséges támogatást adjuk hozzá.

Halak

Érdemes megosztanunk másokkal is az ötleteinket, mert a közös gondolkodásból valami egészen fantasztikus dolog születhet. Egy új karrierlehetőség is felcsillanhat előttünk.