Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2017. november 13–19.

Az Oroszlánok viharos időszak elé néznek, a Bakok szerelmi élete azonban pozitívan alakul majd. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei jövő héten!

Kos

A szerelem válaszút elé állíthat bennünket, és egy baráti kapcsolatunk is veszélybe kerülhet, ha viszonyunkat megzavarja a pénz. Munkahelyünkön akármi történik, igyekezzünk higgadtan viselkedni.

Bika

Párkapcsolatunkban nem most van itt az ideje annak, hogy fontos kérdések kerüljenek terítékre. Tartózkodjunk az elhamarkodott döntésektől a pénzügyekben és a munkahelyünkön is.

Ikrek

A családos Ikrek számíthatnak a biztos háttérre, akik pedig friss szerelmesek, a kapcsolat szenvedélyességére. A munkahelyükön erős hajtás vár rájuk, de nem ez a legjobb időszak arra, hogy új állás után nézzenek.

Rák

Rugalmasság és lelkierő, ezek lesznek a jelszavaink a héten. Nagy hasznát vesszük a baráti kapcsolatainknak, és arra is számíthatunk, hogy valaki viszonoz egy régi szívességet.

Oroszlán

Viharos időszak vár az Oroszlánokra. Vigyázzanak, nehogy elvessék a sulykot – a pénzügyekben és a munkahelyen a szokottnál is nagyobb óvatosságra lesz szükségük, ha nem akarnak pórul járni.

Fotó: iStock.com/Viktor_Gladkov

Fotó: iStock.com/Viktor_Gladkov

Szűz

Ha tanácsot kapunk egy ismerősünktől, gondolkodjunk el rajta, hátha igaza van az illetőnek. Ez a változások hete lesz számunkra, és készüljünk fel, mert ez bizonytalansággal is járhat.

Mérleg

Vigyázzunk rá, milyen szavak hagyják el a szánkat, nehogy megbántsunk egy számunkra kedves személyt. Ha pedig nehéz döntés elé állít az élet, próbáljunk meg bízni abban, hogy a megfelelő választ adjuk majd.

Skorpió

A Skorpiók számára ez a hét az érzékek kényeztetésének jegyében telik majd. Szenvedélyességüket inkább ezen a téren éljék ki, mintsem a pénzköltésben, vagy abban, hogy fölösleges konfliktusokba keverednek a munkahelyükön.

Nyilas

Legyünk őszinték a párunkkal, különben veszélybe kerülhet a kapcsolatunk. Ha nehéz helyzetben találjuk magunkat, jusson eszünkbe a mondás, hogy a nehézségek arra szolgálnak, hogy kiderüljön, mennyire erősek vagyunk.

Bak

A most kezdődő időszak kedvező lesz szerelmi szempontból, a munkahelyünkön azonban legyünk óvatosak, és ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. Ez vonatkozik a pénzügyeinkre is.

Vízöntő

Ezen a héten mi leszünk a biztos pont a családban, akire mindenki számíthat. Most különösen jól működnek a megérzéseink, érdemes a belső hangunkra hallgatni akkor is, ha épp új munkaajánlatot kapunk.

Halak

Az idő most nekünk dolgozik, ezért jól tesszük, ha várunk, és nem sürgetünk semmit. Pénzügyekben inkább legyünk óvatosak, a munkahelyünkön pedig változásokra kell számítanunk. Alkalmazkodjunk, és használjuk ki a kapcsolati tőkénket.